Even voorstellen: De broers van Domino’s Pizza Heerenveen | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Heerenveen en omstreken
zondag 24 januari, 2021 10:25
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Even voorstellen: De broers van Domino’s Pizza Heerenveen

  Bedrijf in beeld

HEERENVEEN - David, Marc en Nathan Oosterhof uit Heerenveen zijn de nieuwe franchisenemers van de Domino's Pizza in Heerenveen. Alle drie hebben ze hun eigen kwaliteiten maar samen staan ze achter hun visie voor de winkel: "We zijn keihard aan het werk om de kwaliteit en service aan onze eisen te voldoen. Dat gaat niet over één nacht ijs, maar we weten dat we het kunnen doen."


David begon ooit op zijn achttiende als scooterbezorger voor Domino's Pizza in Heerenveen. Al snel werd hij shiftrunner en daarna manager van de winkel. Hij nam zijn broertje Nathan aan, die daarna ook in de winkel werkte. Na een rol als manager in Sneek kwam hij terecht bij het hoofdkantoor van Domino's Pizza. David: "Ik gaf hier leiding aan ongeveer zes corporate winkels door heel Nederland. Deze winkels worden niet geleid door een franchisenemer, maar zijn eigendom van het hoofdkantoor zelf."

In 2018 begon David aan een nieuwe uitdaging. In Steenwijk opende hij zijn eigen, gloednieuwe winkel. Hij leidde het bedrijf volgens zijn eigen visie en dat wierp zijn vruchten af. De winkel werd erg succesvol door korte bezorgtijden en een uitstekende kwaliteit van de pizza's. Af en toe hielp zijn broertje, Nathan, hem met de geldzaken van de winkel. Hij had een financiële opleiding afgerond en werkte voor een bank. 

Toen kwamen de winkels van Heerenveen en Drachten ook in zicht en het stond gelijk als een paal boven water: dit zouden de broers samen doen. Ze zijn een perfect team met z'n drieën. David heeft de operationele kennis door de ervaring die hij opdeed bij het hoofdkantoor. Nathan heeft ervaring in de financiële wereld en regelt de financiële zaken. Marc werkte een tijd lang bij een detacheringsbedrijf en doet de personeelszaken binnen de drie zaken die ze onder hun hoede hebben. 

David
David heeft de meeste ervaring binnen Domino's Pizza en heeft in de afgelopen jaren een beeld gevormd hoe een winkel zou moeten draaien: "Ik stel bepaalde eisen, aan de producten die ik serveer of bezorg en aan mijn personeel. In Heerenveen zijn we druk bezig om aan deze eisen te voldoen. Natuurlijk, dat gaat niet zomaar, maar we werken keihard en zijn gemotiveerd. Het is nog niet zoals ik wil, maar er zit zeker verbetering in. Constant het personeel op de vloer bijsturen, helpen en motiveren en vooral tijdens drukke tijden zo snel mogelijk een goed resultaat behalen, daar haal ik energie vandaan."

Marc
Marc is de oudste broer en de enige die niet direct heeft gewerkt bij Domino's Pizza. Zijdelings hoorde hij natuurlijk van alles over de zaak, maar hij had nog nooit gewerkt in een pizzeria. Zijn ervaring lag als accountmanager bij een detacheringsbureau en had daarom veel kennis over personeelszaken. Vorig jaar stond hij in zijn vrije tijd veel in de winkel van Steenwijk. Om ervaring op te doen: "Ik leerde natuurlijk hoe je een goede pizza maakt, maar ook hoe je mensen op de werkvloer kan motiveren. Personeel is het allerbelangrijkste in een zaak, zonder personeel ben je nergens."

Nathan
Nathan is het jongste broertje. Op zijn vijftiende werd hij door zijn broer aangenomen als pizzamaker in Heerenveen en na zijn financiële opleiding begon hij met werken bij een bank. Af en toe hielp hij David met het financiële gedeelte van de zaak in Steenwijk en nu regelt hij dat in alle drie de zaken. Nathan: "Ik vind het mooi dat ik het kantoorwerk kan combineren met het werk in de zaak. Je bent bezig met klanten, met personeel en met de financiën. Het is een perfecte baan."

Naast de leidinggevende functie die de broers hebben, zijn ze ook gewoon medewerkers in de winkel. Ze maken de pizza's, bezorgen als dit nodig is en doen de afwas: "We vinden het belangrijk dat we onze medewerkers kennen en dat zij ons kennen. We zijn benaderbaar en willen ook hard werken, dat motiveert onze medewerkers."

Binnenkort vieren Nathan, Marc en David
officieel hun overname van de winkel in Heerenveen door een actiedag. Op zaterdag 29 februari zullen alle medium pizza's €3.99 zijn, bij afhalen. Daarnaast hebben de mannen voornemens om ook elke dag tijdens de lunch weer open te gaan. Nu is dit alleen nog op vrijdagmiddag. Kom jij binnenkort ook een kijkje nemen in Domino's Pizza Heerenveen om kennis te maken met de drie broers? Ze heten u van harte welkom!

Domino's Pizza Heerenveen
Trambaan 11
8441 BH Heerenveen
0513 625 635
www.dominos.nl 

Meer berichten