woensdag 26 februari, 2020 14:01
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Ondernemer Wiebe Zijlstra en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Ondernemer Wiebe Zijlstra en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Jumbo in Joure wordt in volledig nieuw jasje gestoken

  Bedrijf in beeld

JOURE - De Jumbo winkel aan de Geert Knolweg 52A in Joure krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De winkel sluit op donderdag 6 februari om 15.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 26 februari kunnen inwoners van Joure en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 29 februari). Ondernemer Wiebe Zijlstra vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte."

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Tevens bevat de winkel een vernieuwde ambachtelijke bakkerij. "Onze klanten kunnen dagelijks terecht voor ons eigen, versgebakken brood," aldus een trotse Zijlstra. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Jumbo Pick Up Point en thuisbezorgen

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende dag vanaf 10.00 uur op bij deze speciale balie. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. De boodschappen kunnen ook worden thuisbezorgd. Beide diensten blijven beschikbaar tijdens de verbouwing.

Altijd een stapje verder

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Joure verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken."

Over Jumbo Supermarkten:

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie en is actief in Nederland en België. Jumbo telt momenteel zo'n 670 supermarkten, waaronder acht Foodmarkten, en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Tevens voert het concern het gemakswinkelconcept Jumbo City, waarin elementen van de reguliere Jumbo winkel, Foodmarkt én van restaurantketen La Place worden gecombineerd. Zo wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland.

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ en in 2019 nam Jumbo de regionale supermarktketen Agrimarkt over. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Eind 2019 opende het concern haar eerste winkel in België. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.

Meer berichten