Afbeelding

Pieta Lifestyle weer onder één dak

Bedrijf in beeld

GORREDIJK - De winkels van Pieta Lifestyle aan de Hoofdstraat 24 en 33 in Gorredijk komen weer samen onder één dak. Vanaf 31 januari dit jaar kunt u voor de kleine én grote maten gewoon weer terecht in de winkel aan Hoofdstraat 24. Natuurlijk vindt u hier ook weer de bekende stoere woonaccessoires en tapparfum.

Drie-en-een-half jaar geleden betrok Pieta Groenewold het pand op nummer 24. In de winkel konden haar klanten terecht voor brocante woonaccessoires en zowel de grote en kleine maten. Door een brand was ze genoodzaakt om het pand op nummer 33 te betrekken. "Na een jaar was mijn oude plekje weer volledig verbouwd en klaar om te gebruiken. Ik besloot om niet weer alles te verhuizen, maar om twee winkels te openen. Eén op nummer 33, waar men tot voor kort de grote maten kon vinden, en één op nummer 24."

Het beviel Pieta niet: "Ik zelf stond vaak in de winkel voor de kleine maten en had daarom bijna geen contact met een groot aantal klanten. Dat miste ik echt. Ik wilde weer alles onder één dak krijgen, alles weer onder mijn vleugels." Nu wordt er nog hard gewerkt aan de Hoofdstraat 24 in Gorredijk, nog even en dan kunnen de grote maten weer worden verhuisd.

Pieta Lifestyle is een winkel waar iedereen terecht kan, dus ook mensen met een maatje meer. Pieta: "Er zijn ontzettend weinig winkels die grote maten verkopen. Daarom komen mensen van ver naar onze winkel. Ze komen hier echt voor iets bijzonders, iets wat je niet overal kan krijgen."

De verbouwde winkel met het gehele assortiment opent haar deuren op 31 januari. Komt u ook een kijkje nemen?

Pieta Lifestyle l Hoofdstraat 24 l 8401 BV Gorredijk

www.pietalifestyle.nl

Afbeelding
Afbeelding
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 6 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 9 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 14 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 16 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 24 apr, 08:00