Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen
Op de foto: Patrick Jilderts, filiaalmanager Jumbo Kooistra Heerenveen en Renske Osenga, Hart voor Heerenveen Rabobank Heerenveen

Appeltaart Jumbo voor nieuwe vrijwilligers tijdens Actiemaand Vrijwilligerswerk

Algemeen

Supermarkt Jumbo Kooistra Heerenveen doneert een overheerlijke appeltaart aan alle mensen die zich tijdens de Actiemaand van de Vrijwilliger als nieuwe vrijwilliger inschrijven. Jumbo Kooistra sloot deze samenwerking met het Vrijwilligers Servicepunt via Hart voor Heerenveen. "Hiermee onderschrijft de Jumbo het belang van vrijwilligerswerk, geweldig", aldus Renske Osenga van Hart voor Heerenveen.

Het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop Heerenveen vraagt extra aandacht voor vrijwilligerswerk tijdens de actiemaand 'Even tijd?' van 4 november tot 11 december 2019. Zij organiseert veel leuke en interessante activiteiten om aan te haken. Op www.caleidoscoopheerenveen.nl vindt u de activiteitenagenda. Vrijwilliger bij een museum, maatjesprojecten, de Voedselbank of in een wijkcentrum? Elke week of incidenteel? Er zijn vele mogelijkheden om je als vrijwilliger belangeloos in te zetten voor maatschappelijke organisaties. Vrijwilligers zijn onmisbaar en leveren een grote bijdrage aan de lokale samenleving. Heeft u even tijd? Informeer naar de verschillende mogelijkheden en vrijwilligersvacatures bij het Vrijwilligere Servicepunt Heerenveen, Weegbree 72 in Heerenveen (in Wijkcentrum De As). Tot 11 december a.s. ontvangt elke nieuw ingeschreven vrijwilliger een heerlijke appeltaart.

Hart voor Heerenveen verbindt lokale maatschappelijke organisaties met het Heerenveense bedrijfsleven; Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Samenwerken met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 13 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 apr, 10:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00