Foto door Jeroen Schaaphok Fotografie
Foto door Jeroen Schaaphok Fotografie Foto: Jeroen Schaaphok

Strafrechtadvocaten Anker spreker bij Hart voor Heerenveen Meet & Match

Algemeen

HEERENVEEN - Twee van 's lands bekendste strafrechtadvocaten uit Akkrum zijn weer spreker bij het Hart voor Heerenveen Meet & Match-event op 5 november a.s. in het Posthuis Theater. Een dynamisch netwerk-event waar Heerenveense bedrijven en lokale goede doelen elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. De economische waarde van de 175 gesloten samenwerkingen van de laatste Meet & Match was ruim € 90.000.

Waar de heren Hans en Wim Anker in de rechtszaal af en toe recht tegenover de tegenpartij kunnen staan, doen de heren deze middag hun uiterste best om verschillende partijen met elkaar te verbinden. Samenwerken aan een betere en mooiere gemeente is het doel. Uitgangspunt deze middag is dat de deelnemers handelen met gesloten portemonnee. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel. Geen omzet, wel voldoening. Vrijwilligersorganisaties als Stichting Houvast, dorpshuizen, de Voedselbank of de Alzheimerstichting bereiken zelf al heel veel. Maar af en toe kunnen zij een steuntje in de rug goed gebruiken. Bedrijven en serviceclubs en scholen kunnen deze middag vele maatschappelijke organisaties hierbij helpen. Ook maatschappelijke organisaties kunnen iets aanbieden.

De heren kennende belooft het weer een mooie middag te worden. Met hun enthousiasme en humor in combinatie met hun oprechte betrokkenheid zetten zij samen met hele Meet & Match-team hun beste beentje voor om zoveel mogelijk matches te sluiten. Aanmelden voor dit gratis evenement kan via r.osenga@caleidoscoopheerenveen.nl. Meer informatie vindt u op www.hartvoorheerenveen.nl/meet-and-match.

Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 23 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00