Afbeelding

Klassiek Zeilen doneert whiteboard aan Hospice

Algemeen

HEERENVEEN - Wat de één over heeft, kan de ander goed gebruiken. Via de maatschappelijke marktplaats van Hartvoorheerenveen.nl bood Klassiek Zeilen een tweedehands printer en whiteboard aan.

Ietje Miedema, coördinator VPTZ Julia Jan Wouters Hospice, reageerde direct. 'Het whiteboard kunnen wij goed gebruiken tijdens de trainingen van vrijwilligers. Hier zijn we blij mee!". De laserprinter HP Laserjet 4250 is nog beschikbaar, wie of wie?

Klassiek Zeilen, onderdeel van Ithaka project- en interimmanagement, wil graag groepen aan boord laten genieten van het zeilen op de Friese meren met klassieke schepen. Tot de vloot behoren een Deense Loodsboot "Helsingor" uit 1869 en het skutsje "Lytse Mar" uit 1909. Vanuit jachthaven de Klokkenstoel te Goingarijp varen de schepen uit.

Het Hospice zorgt ervoor dat mensen in de laatste fase van hun leven op een menswaardige manier afscheid van het leven en hun naasten kunnen nemen; thuis of in het hospice.  Zij doen dat met een groep enthousiaste vrijwilligers; zo'n 60 mensen in het Hospice en een 20-tal vrijwilligers bij de mensen thuis. Het hospice biedt een huiselijke omgeving. De gasten die bij hen verblijven, worden in een huiselijke sfeer gastvrij en respectvol verzorgd.

Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 15 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid gisteren
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 apr, 10:00