Afbeelding

Beter Engels spreken in tien lessen

Algemeen

HEERENVEEN - Iedereen die in korte tijd zijn of haar Engelse spreekvaardigheid wil verbeteren én met meer vertrouwen wil spreken in de Engelse taal, kan dat bereiken met één van de conversatiecursussen van talkingENGLISH in Heerenveen. In Heerenveen worden de cursussen Engels Conversatie A1 (beginners) en Engels Conversatie A2 (halfgevorderden) aangeboden.

De cursussen worden georganiseerd volgens een succesvol recept. In de tien lessen van anderhalf uur leren deelnemers in een groep van maximaal tien personen beter Engels spreken. De nadruk ligt op zelf veel Engels spreken. Er is veel ruimte voor persoonlijke feedback. Deze lessen worden verzorgd door een ervaren docent en (near) native speaker.

Inhoud van de cursus
De beginnerscursus helpt deelnemers over een eventuele 'spreekdrempel' en ontwikkelt hun taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Dagelijkse activiteiten zoals kennismaken, winkelen en het weer staan centraal. Het doel is dat deelnemers hierover zonder blikken of blozen een gesprek kunnen voeren.

De vervolgcursus A2 brengt de spreekvaardigheid van deelnemers op een hoger niveau. Door de persoonlijke aandacht kunnen docenten de deelnemers ook tips en trucs meegeven voor specifieke taalaspecten en situaties.

Voor verder gevorderden heeft talkingEnglish zowel in Zwolle als Leeuwarden (Cambridge) cursussen voor gevorderden. De startdatum van de cursus in Heerenveen is maandag 23 september in wijkcentrum de Spil aan het Schoterplein 49. Meer informatie is te vinden op www.talkingenglish.nl of via telefoonnummer 085-4019200.

Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 50 minuten geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 22 uur geleden
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur gisteren
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00