dinsdag 17 september, 2019 19:26
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
FotoTekst.nl
Fotoalbum

Terrasoverkappingen: verlengstuk van je woning

  Zakelijk

STEENWIJK – Met een mooie terrasoverkapping creëer je een extra woonkamer buiten. Of anders gezegd: je verlengt je woning op een eigentijdse manier. De tijd van het mooie weer is aangebroken. Wie wil er dan niet lekker beschut onder een stijlvolle overkapping genieten van de tuin? Wie ideeën wil opdoen voor een houten of aluminium terrasoverkapping raden we aan uitgebreid te gaan kijken in de showroom van Terrasoverkappingen4u in Steenwijk.

Zie je jezelf deze zomer al ontbijten met koffie, jus d'orange en een lekker croissantje onder je eigen terrasoverkapping? Of tot laat in de avond loungen na een te gekke barbecue met vrienden? Ook gezellig!Terrasoverkappingen4u.nl heeft een uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen, zodat je er altijd je droomoverkapping vindt. Sterk is ook dat dit gespecialiseerde bedrijf maatwerk levert. Alles wordt ambachtelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit Douglas en aluminium in de eigen werkplaats. Met een terrasoverkapping of veranda van Terrasoverkappingen4u kun je niet alleen meer genieten van het buitenleven. Een degelijke terrasoverkapping heeft ook een isolerende werking, beschermt je mooie tuinmeubelen en zorgt voor de waardevermeerdering van je huis. Bovendien hebben de kozijnen minder onderhoud nodig. Vanzelfsprekend zorgt Terrasoverkappingen4u er voor dat alles netjes geïnstalleerd wordt door de vakman.

Keuze in overvloed
Een aluminium terrasoverkapping van deze specialist is een goede keuze, omdat ze worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame aluminium, polycarbonaat en glas. Liever een solide houten terrasoverkapping? Ook een fantastisch idee, omdat hout makkelijk te bewerken is en een warme uitstraling heeft.

De terrasoverkapping is uit te breiden met een glazen schuifwand. Op die manier creëer je echt een buitenkamer en kun je zelfs als het wat kouder wordt van je terras. Kies je ook meteen voor een terrasverwarmer van Terrasoverkappingen4u, dan kun je nog langer relaxen in je luxe buitenkamer.

Kom naar de showroom
Kom gauw eens naar de prettige showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Je bent daar ook welkom voor inspiratie voor een mooie carport, een tuinhuis op maat, duurzame kozijnen en vele extra mogelijkheden voor een upgrade van je tuin en woning. Met een op maat gemaakte carport van aluminium of hout staat je auto altijd behaaglijk droog. Als je een vrijstaande carport laat plaatsen, dan zou je ervoor kunnen kiezen deze zomers als terrasoverkapping te gebruiken en 's winters als carport.

Terrasoverkappingen4u is een opvallend servicegericht en klantvriendelijk bedrijf. Je bent in de showroom echt welkom voor advies en om het uitgebreide assortiment te bekijken. Vanaf deze maand zijn er ook barbecues te koop!

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. Zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie, zie: www.terrasoverkappingen4u.nl

Meer berichten