dinsdag 17 september, 2019 19:25
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Het team van Knopersfeest
Het team van Knopersfeest

Knopersfeest 2019 wordt weer een groot feest

  Cultuur

NOORDWOLDE - Het Knopersfeest 2019 vindt plaats op 24 en 25 mei.' Er wordt weer alles echt alles aan gedaan om het feest  wederom tot een groot succes te maken en nodigen iedereen uit om er met z'n allen een onvergetelijk feest van te maken,' aldus voorzitter Johan Beun.

Op vrijdagavond 24 mei staat er een Foute party op het programma met verrassende optredens van BN-ers, bekende Noordwoldigers. Een mooie mix van foute muziek, foute kleding, foute optredens samen met DJ Ruud. Het bestuur is al druk met het uitzoeken van foute kleding en hopen natuurlijk dat de bezoekers van het feest ook in foute kleding komen. Het is niet verplicht, maar we zijn wel nieuwsgierig in welke outfits men het feest gaat vieren. De feestganger in de meest foute outfit krijgt nog een mooie prijs en ontvangen de eerste 50 bezoekers een mooi cadeautje.

Dit jaar is het Foute feest de vervanger van de traditionele Stokkiesoavond. De organisatie sluit niet uit dat er volgend jaar weer een dergelijke avond georganiseerd gaat worden. Dit jaar was het idee om met de jeugd, via scholen een onderdeel van de Stokkiesoavond te organiseren, maar op deze vrijdag is ook de slotavond van de avondvierdaagse en is de keuze gemaakt een andere opzet van deze avond.

Op zaterdag 25 mei is in het centrum van Noordwolde de Knopersbraderie in combinatie met kofferbakverkoop. Dit jaar worden er op de Braderie hele leuke en gezellige activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Drie springkussens, allerlei spelletjes en er wordt muziek gedraaid door de 8 jarige DJ Tim. Een mooie en gezellige braderie in het hart van Noordwolde.

Zaterdagavond 25 mei gaat de band Vangrail er een fantastisch feest van maken. Al twee maal eerder waren zij te bewonderen in de feesttent van Noordwolde en speelden ze werkelijk het dak eraf, echt een fantastische band. Wij verwachten dit jaar weer tussen 400-500 bezoekers.

We gaan ook weer voor een sfeervolle tent met grote palen, aldus Johan Diever. Het geeft een hele gezellige sfeer waar we als organisatie heel veel complimenten over hebben gekregen. Ook op het 'pleintje' voor de tent was het erg gezellig met verlichte statafels en sfeervolle buitenverlichting. We gaan uiteraard weer proberen deze sfeer te evenaren en zelfs te overtreffen. Het Pleintje wordt weer supergezellig ingericht.

Het programma van het Knopersfeest 2019 kun je uiteraard al bewonderen op onze website www.knopersfeest.nl en zijn we te volgen via facebook.

Meer berichten