vrijdag 18 oktober, 2019 11:46
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Nieuwbouwhuis kopen? Kies je eigen hypotheekadviseur!

  Column

JOURE – Heb jij net een nieuwbouwhuis gekocht of lijkt jou dat interessant? Dan heb je alle vrijheid om zelf een hypotheekadviseur te kiezen, in tegenstelling tot wat de projectontwikkelaar je weleens vertelt. 

Projectontwikkelaars hebben hun eigen hypotheekadviseurs, die zij door de makelaars van het nieuwbouwproject laten aanraden aan kopers. Ze laten je graag geloven dat jij verplicht bent om naar die hypotheek-adviseur te gaan. Daar verdienen zij namelijk geld aan. Omdat veel mensen denken dat ze verplicht naar de hypotheekadviseur van de projectontwikkelaar moeten, kunnen deze hypotheekadviseurs veel te hoge prijzen rekenen. Dat is natuurlijk zonde, want het kan veel goedkoper. 

Eigen hypotheekadviseur kiezen
Je bent altijd vrij om een eigen hypotheekadviseur te kiezen. In het geval van een nieuwbouwproject zit je dus helemaal nergens aan vast. Ook niet aan de (dure) hypotheekadviseur die de makelaar van het nieuwbouwproject jou aanraadt. Kijk dus verder dan de adviseur die bij het project hoort en ga op zoek naar een hypotheekadviseur die een eerlijke prijs vraagt. Zoals Wayne Jansen in Joure. Hij geeft hypotheekadvies al voor € 1.399,-.

Finzie-coach bij jou in de buurt
Heb jij een nieuwbouwhuis gekocht en ben je op zoek naar een eerlijke hypotheekadviseur? Maak dan een afspraak met Marcel van der Haring. De eerste afspraak is sowieso gratis, dus bespreek eens vrijblijvend jouw situatie en wensen. Je kunt Finzie-coach Wayne Jansen bellen of mailen: 06 46 31 15 58, wayne.jansen@finzie.nl.

Meer berichten