Afbeelding

Nightwalk 2 The Koemarkt

Algemeen

HEERENVEEN - Stichting Night of the Koemarkt organiseert op vrijdag 13 september de tweede editie van de Nightwalk 2 The Koemarkt. Deze gezellige avondwandeling door Heerenveen laat deelnemers genieten van bezienswaardigheden die deze mooie woonplaats te bieden heeft. De route en het programma blijven een verrassing. Onderweg worden de wandelaars getrakteerd op theatraal, muzikaal en sportief spektakel.

Kunst en cultuur

Heerenveen is rijk aan kunst en cultuur in vele uitingen en vormen. Naast een prachtige collectie aan historische en karakteristieke gebouwen zet Heerenveen ook vol in op een veelzijdige muziekcultuur. Het jaarlijkse muziekevenement Night of the Koemarkt is hier een prachtig voorbeeld van. Dit muziekevenement is al 23 jaar een fenomeen in Heerenveen en is het grootste gratis toegankelijke muziekevenement van Friesland. De gehele opbrengst van de Nightwalk 2 The Koemarkt gaat naar Stichting Night of the Koemarkt om dit bijzondere muziekfestijn mee te faciliteren. De route van Nightwalk 2 The Koemarkt leidt de wandelaar langs diverse bijzondere plekjes in Heerenveen. Daarnaast kunnen de deelnemers genieten van verrassende acts en entertainment langs bekend én onbekend Heerenveen. 

Sport en gezondheid

Heerenveen is onlosmakelijk verbonden met sport. Om de reden past deze 10 kilometer lange gezonde wandeltocht perfect bij Heerenveen. Naast de prestatie die de deelnemers zelf neerzetten, leidt de wandeltocht langs diverse sportactiviteiten. De Heerenveense Nightwalk is niet alleen bestemd voor de doorgewinterde wandelaar, maar is voor iedereen toegankelijk. Het voltooien van de 10 kilometer is een doel om te delen met collega's, vrienden en familie. Bij de finish op de Oude Koemarkt worden de deelnemers dan ook onthaald als ware helden en kunnen ze zich daarna storten in een spetterend muziekfeest met de band Plaatstaal. Tot slot maken de deelnemers ook nog kans op een prijs want er vindt een grote verloting plaats met prachtige prijzen.

Wat? Nightwalk 2 The Koemarkt

Wanneer? Vrijdag 13 september 2019

Waar? Heerenveen (start: Gemeenteplein, finish: Oude Koemarkt)

Tijd? 20.00 uur

Prijs? 10 Euro of 15 Euro incl. 3 loten

Afstand? 10 kilometer Inschrijven www.nightwalkkoemarkt.nl

Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 1 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 3 uur geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 19 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen gisteren
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement gisteren
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00