vrijdag 23 augustus, 2019 03:12
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Beter Engels spreken in tien lessen

HEERENVEEN - Iedereen die in korte tijd zijn of haar Engelse spreekvaardigheid wil verbeteren én met meer vertrouwen wil spreken in de Engelse taal, kan dat bereiken met één van de conversatiecursussen van talkingENGLISH in Heerenveen. In Heerenveen worden de cursussen Engels Conversatie A1 (beginners) en Engels Conversatie A2 (halfgevorderden) aangeboden.

De cursussen worden georganiseerd volgens een succesvol recept. In de tien lessen van anderhalf uur leren deelnemers in een groep van maximaal tien personen beter Engels spreken. De nadruk ligt op zelf veel Engels spreken. Er is veel ruimte voor persoonlijke feedback. Deze lessen worden verzorgd door een ervaren docent en (near) native speaker.

Inhoud van de cursus
De beginnerscursus helpt deelnemers over een eventuele 'spreekdrempel' en ontwikkelt hun taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Dagelijkse activiteiten zoals kennismaken, winkelen en het weer staan centraal. Het doel is dat deelnemers hierover zonder blikken of blozen een gesprek kunnen voeren.

De vervolgcursus A2 brengt de spreekvaardigheid van deelnemers op een hoger niveau. Door de persoonlijke aandacht kunnen docenten de deelnemers ook tips en trucs meegeven voor specifieke taalaspecten en situaties.

Voor verder gevorderden heeft talkingEnglish zowel in Zwolle als Leeuwarden (Cambridge) cursussen voor gevorderden. De startdatum van de cursus in Heerenveen is maandag 23 september in wijkcentrum de Spil aan het Schoterplein 49. Meer informatie is te vinden op www.talkingenglish.nl of via telefoonnummer 085-4019200.

Meer berichten