dinsdag 17 september, 2019 19:29
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Hoortoestellen Specsavers zónder bijbetaling

Tot en met 31 juli kun je twee hoortoestellen zónder bijbetaling kopen bij Specsavers. "Ongeacht waar en hoe je verzekerd bent", zegt Henny Holwerda van de vestiging aan de Dracht 83 in Heerenveen. Ook kun je er een gratis en geheel vrijblijvende hoormeting laten doen, door de gediplomeerde audiciens. Henny: "Met onze unieke aanbieding is professionele hoorzorg voor iedereen bereikbaar."

Want ongeacht waar en hoe je verzekerd bent, Specsavers vergoedt sowieso je resterende eigen bijdrage voor de twee hoortoestellen. "Zo kun je zorgeloos genieten bij Specsavers met altijd vijf jaar gratis garantie, service en nazorg", zegt senior audicien Henny die inmiddels twaalf jaar gediplomeerd gehoordeskundige is.

Sinds 2007 hoortoestellen bij Specsavers
Specsavers staat bekend als brillenspecialist en wat vele zich nog niet altijd realiseren is dat het ook al sinds 2007 in Nederland hoortoestellen aanbiedt. Met dezelfde formule van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Henny haar collega Riena Kromkamp zit ook al tien jaar in het vak als de rechterhand van de audicien. Zij is hoorklinisch assistente. Bij de vestiging in Heerenveen werkt ook Karin Hoekstra als audicien in opleiding. Zij begon de opleiding tot hoorklinisch assisente in 2017 en is inmiddels bijna klaar met haar opleiding tot volwaardig audicien bij de Dutch Health Tec Academy.

StAr geregistreerde audiciens
Bij alle Specsavers vestigingen in Nederland werken alleen gediplomeerde, StAr-geregistreerde audiciens. Specsavers is een familiebedrijf, opgericht in Engeland door Doug en Mary Perkins.Doug en Mary Perkins streefden naar een breed, kwalitatief assortiment tegen een voor iedereen betaalbare prijs. Ze wilden een bedrijf met de service en gevoel van een lokale zelfstandige ondernemer, maar met de enorme inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat de kostenbesparing die dat opleverde aan de klant zou kunnen worden doorgegeven.

Voor iedereen is een hooroplossing
Senior audicien Henny is helemaal op haar plek en is sinds kort vestigingsmanager in Heerenveen. "Hoortoestellen is mijn passie. Ik word heel erg blij om mensen weer goed te laten horen met onze geweldige hoortoestellen. Ik zeg altijd voor iedereen is er een hooroplossing en geef niet op tot dat de klant blij en tevreden de deur uitgaat."

"Daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Wij houden hier allemaal van ons vak en houden van mensen en luisteren naar de klant om zo samen de juiste hooroplossing te bepalen. Er is zoveel mogelijk tegenwoordig met alle nieuwe technieken."

Impact gehoorverlies is enorm
De passie en liefde voor het vak straalt er van af bij Henny. "Gehoorverlies kan zelfs de kwaliteit van leven verminderen, de sociale impact is enorm. Toch wachten mensen vaak té lang met hulp zoeken. Dat is jammer, want een hoortoestel valt tegenwoordig nauwelijks op én draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Als mensen eenmaal eentje hebben aangeschaft, vertellen ze me vaak dat ze veel lekkerder in hun vel zitten nu ze weer goed kunnen horen. Dat gevoel gun ik iedereen. Ik ben heel blij dat ik daar met mijn werk aan bij kan dragen."

"Mensen denken vaak ten onrechte dat Specsavers een brillenwinkel is die hoorzorg er bij doet. Dat is juist helemaal niet het geval, wij werken met deskundige gediplomeerde audiciens en moderne apparatuur van uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om licht of een complex gehoorverlies, klanten kunnen bij ons altijd rekenen op deskundig advies, innovatieve hoortoestellen én uitgebreide nazorg."

Meer berichten