vrijdag 23 augustus, 2019 03:12
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen over social media en solliciteren

Op dinsdagmorgen 25 juni wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende 'koffiepauze' voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Het onderwerp is ditmaal: Social media en solliciteren. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.


Gastspreker
Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig. Deze keer is dat Gea Iedema-Zondervan, social media-expert en oprichter van GJIZ Sociale Media Support Franeker. Gea laat zien waar online kansen liggen en wat de voordelen van social media zijn bij de zoektocht naar (ander) werk.

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. In juli is er echter geen Walk & Talk. De eerstvolgende bijeenkomst na die van juni  is op 27 augustus.

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Meer berichten