Cees Roozemond verlengt zijn contract tot medio 2023.
Cees Roozemond verlengt zijn contract tot medio 2023. Foto: Henk Jan Dijks / Dijksmedia

Cees Roozemond verlengt zijn contract bij sc Heerenveen

Sport

HEERENVEEN - Algemeen directeur Cees Roozemond van sc Heerenveen heeft vandaag zijn contract verlengd tot medio 2023. De 62-jarige Roozemond is al vanaf 2019 actief bij de Feansters. 

Roozemond is blij met de contractverlenging. Zo schrijft hij op de site van sc Heerenveen: Ik ben blij met het vertrouwen vanuit het stichtingsbestuur (sb) en de raad van commissarissen (rvc). We staan gezamenlijk voor mooie uitdagingen om de doelstellingen uit ons strategisch plan Mei-inoar foarút te realiseren.”

Gezamenlijk doel

Roozemond ziet na drie jaar nog altijd kansen bij de Friese Eredivisionist: “We zijn nu drie jaar met elkaar onderweg en ik vind het nog altijd een prachtige uitdaging om voor deze mooie club te mogen werken. We hebben onze sportieve ambities, die we op de lange termijn alleen maar kunnen realiseren met een goed en gedegen beleid. Als club willen we uiteindelijk op een gezonde en verantwoorde wijze een structurele plek in het linkerrijtje van de Eredivisie, gekoppeld aan mooi voetbal voor onze supporters en sponsoren. Daarnaast hebben we een aantal uitdagende dossiers met betrekking tot onze huisvesting en de herontwikkeling van Sportpark Skoatterwâld. Dit soort processen vragen om zorgvuldigheid en tijd. Ook hierin maken we stappen vooruit.”

“Ons gezamenlijke doel is om van sc Heerenveen nog meer een club te maken waar iedere voetbalsupporter uit Fryslân en daarbuiten trots op is. Topsportmentaliteit, talentontwikkeling, ambitie, lef en plezier zijn kernwaarden die door de hele organisatie geleefd moeten worden. De coronapandemie en de daarmee teruggekeerde lege stadions zorgen wederom voor een extra uitdaging. Gelukkig is sc Heerenveen een unieke club met warme mensen en een zeer loyale achterban. Wanneer we realistisch blijven en de club stap voor stap blijven ontwikkelen, zijn we samen in staat tot mooie prestaties.”  

POLL

Goede zet van Heerenveen? 

Ja

Nee

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 2 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 4 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00