Lucie de Bruin uit Koarnjum.
Lucie de Bruin uit Koarnjum.

RondOm Foto van het Jaar 2021

Algemeen

FRIESLAND - Als lokale krant willen wij opkomend talent ondersteunen. En talent, dat hebben we genoeg in de provincie. Wat we ook genoeg hebben in Friesland, zijn prachtige plaatjes. Dus dachten we: waarom zouden we dat niet combineren? Prachtige plaatjes en getalenteerde fotografen uit Friesland.

Daarom hebben we een fotowedstrijd op poten gezet. In maart zijn we afgetrapt met het thema lente. Het thema van de wedstrijd wordt ruim van te voren bekend gemaakt en is ook online te vinden. Uit de inzendingen kiest de redactie van RondOm Vandaag drie genomineerde foto’s. Deze foto’s krijgen een plekje in de krant, waarbij hun naam wordt vermeld, de locatie waar de foto is genomen en als de fotograaf dat wilt, ook hun Instagramtag.

Uit de drie genomineerde foto’s kunnen onze lezers op sociale media en op onze website één editiewinnaar kiezen. De editiewinnaars zullen wij bijhouden op een speciale pagina op onze website. Aan het eind van het jaar kiest een professionele jury de RondOm Foto van het Jaar 2021 uit. De winnende fotograaf krijgt een paginagroot interview in al onze edities én mag een jaar lang foto’s voor onze krant en online kanalen maken. Er is online door jullie massaal gestemd en de winnaar van het thema herfst is: Patricia Akersloot . Gefeliciteerd Patricia!

Voorwaarden

Wil je ook mee doen? Je mag elke editie mee doen en per thema drie liggende foto’s insturen. Mail je foto’s naar linda@rondomvandaag.nl. Vermeld bij jouw inzendingen je naam, je woonplaats, de plek waar de foto is gemaakt en eventueel je Instagramtag. Het volgende thema is: nacht.

De deadline voor inzending is woensdag 5 januari. Scan onderstaande QR code of ga naar https://bit.ly/FotoSchaduwRV om te stemmen.

Jelly Andreae uit Leeuwarden
Sietske Bakker uit Stiens (@majuweni)
Afbeelding
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 4 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 6 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 16 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00