Afbeelding

Select Windows Drachten ondergaat metamorfose bij 10-jarig bestaan

Algemeen

DRACHTEN - Select Windows Drachten bestaat in 2021 tien jaar en heeft een nieuwe huisstijl doorgevoerd. Het nieuwe logo oogt eigentijds. De toevoeging van blauwe details zorgt ervoor dat het logo een frissere en modernere uitstraling heeft.

Behalve de bedrijfsnaam toont het logo een huis met een kozijn; het kernassortiment van Select Windows Drachten. De contouren van de gevel geven tevens aan dat kwaliteit voorop staat en dat ook dakkapellen tot het assortiment behoren. Eigenaar van Select Windows Drachten Jannes Fokkema is trots. “We stemden 10 jaar geleden ons logo af op dat van Select Windows. Inmiddels is dát logo vernieuwd en zijn wij als lokale partner van Select Windows nu ook meegegaan in deze moderne uitstraling.” Jannes is er blij mee dat het een eigen logo is waar toch de verbinding met Select Windows goed zichtbaar op is.

Begin maart van dit jubileumjaar werd ook de nieuwe showroom geopend. De coronasluiting van onder ander de detailhandel kwam goed uit. De showroom is verbouwd op basis van een prachtig concept van de architect van Select Windows. De ruimte van 75m2 is ruimtelijk opgezet, waardoor de klant in alle rust rond kan lopen en de mogelijkheden binnen het assortiment kan bekijken.

De verschillende productgroepen (dakkapellen, veranda’s, zonwering en natuurlijk de kunststof kozijnen) staan in huiselijke sfeer uitgestald. Ook de nieuwste sterk isolerende kozijnprofielen (Hollands Facet en Hollands Blok) komen prachtig tot z’n recht.

Inmiddels is ook de website aangepast naar de nieuwe huisstijl en zijn de bedrijfsauto’s voorzien van het nieuwe logo. Langzaamaan wordt deze nieuwe uitstraling verder doorgevoerd, zodat het bijvoorbeeld ook op de gevel, de kleding en in advertenties zichtbaar gaat zijn.

Select Windows Drachten
De Bolder 52, 9206 AR Drachten
www.selectwindowsdrachten.nl

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 6 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 8 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00