Henk Veerman nam twee doelpunten voor zijn rekening.
Henk Veerman nam twee doelpunten voor zijn rekening. Foto: Henk Jan Dijks / Dijksmedia

sc Heerenveen wint ook van RKC

Sport

sc Heerenveen heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Het won de thuiswedstrijd tegen RKC met 3-2.

Het leek een gemakkelijke avond te worden voor de Feansters, die bij de rust al 3-0 voor stonden. Henk Veerman scoorde tweemaal, waarvan een keer uit een penalty. De andere treffer kwam op naam van Tibor Halilovic. In de tweede helft bracht oud-Heerenveen speler Jens Odgaard de marge terug naar 3-1. In de slotfase maakte Richard van der Venne er zelfs 3-2 van, maar daar bleef het bij. Daarmee staat Heerenveen op 6 punten uit 2 duels.

Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 22 uur geleden
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Van Dal mannenmode viert Waanzinnige Winkelweek Algemeen 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Groot onderzoek naar koopgedrag in Fryslân eind maart van start Politiek 26 mrt, 18:00