Afbeelding

Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Algemeen

Leeuwarden – Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding: goed eten en drinken schiet er dan vaak snel bij in. Veel afslankmethodes bieden dikwijls maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Sinds 1 oktober 2018 zijn Genta Thaci en Sindy Krasniqi actief in Assen. Deze zeer goed bezochte studio heeft per januari 2019 een tweede behandelkamer en tweede studio erbij gekregen in Hoogeveen. En nu zitten ze dus ook in Leeuwarden.

Vet weg door ultrasound techniek 

De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Leeuwarden ligt aan de Icarusweg 10. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer. 

Genta Thaci en Sindy Krasniqi zijn franchisenemers van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemers leiden ze nu drie studio’s van deze afslankformule. Ze zijn, samen met een medewerker, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestigingen. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden. 

Genta weet hoe moeilijk het is om af te vallen  

Genta is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Jarenlang tobde zij met haar gewicht. Diëten, sporten, nog meer diëten: het hielp altijd maar even en altijd was er sprake van het jojo-effect. Als geen ander weet Genta hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven. In 2018 liep ze tegen een advertentie van Easyslim.nu aan en maakte een afspraak. Ze trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak. Als snel was Genta dermate enthousiast dat ze kort daarna zelf een Easyslim.nu studio is gestart in Assen en later ook in Hogeveen en Leeuwarden samen met haar zus Sindy. Easyslim.nu zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app naar 06-48168834 voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,-- voor € 49,- of mail naar leeuwarden@easyslim.nu

Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkomen wij u in Leeuwarden in onze studio. 

Genta Thaci & Sindy Krasniqi
Easyslim.nu Leeuwarden
Icarusweg 10 Leeuwarden

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 13 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 15 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00