Afbeelding

Fitherstel: Herstel je fitheid in slechts 10 weken

Zakelijk

Heb jij het afgelopen jaar ook zo’n moeite gehad om actief te blijven? Ben je sneller vermoeid, zit je minder goed in je vel of ben je misschien wat kilo’s aangekomen? Je bent zeker niet de enige! Net als bij jou is de gezondheid van veel mensen het afgelopen jaar behoorlijk afgenomen. Tijd om hier verandering in te brengen! Op de website fitherstel.nl vind je alle informatie.

Investeren in je gezondheid

Onze missie is om jou weer in beweging te krijgen. We hebben het Fitherstel programma speciaal ontwikkeld om je te laten ervaren hoe snel jij je weer veel fitter kunt voelen en om jouw gezondheid een flinke boost te geven. We beginnen met het in kaart brengen van jouw huidige fitheid aan de hand van enkele testen. Op basis hiervan maken we een persoonlijk plan waar je 10 weken lang onder goede begeleiding mee aan de slag gaat. Aan het eind van deze 10 weken brengen we opnieuw jouw fitheid in kaart en laten we jou versteld staan over hoe snel je vooruit bent gegaan!

Het belang van beweging

Om je fit te voelen en je lichaam gezond te houden heb je beweging nodig. Door wekelijks genoeg te bewegen werk je aan je gezondheid. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook mentaal en emotioneel. Hierdoor sta je sterker en energieker in het leven en verklein je jouw kans op gezondheidsproblemen, zoals obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten en COPD.

Voldoende beweging zorgt onder andere voor:

• Een sterker immuunsysteem
• Het voorkomen van overgewicht
• Meer longcapaciteit
• Verbeterde bloedcirculatie
• Meer energie en een betere conditie
• Sterkere spieren
• Een soepel lichaam
• Minder stress

Deelnemende gemeentes

Ben jij klaar om in actie te komen? In veel gemeentes kan al worden deelgenomen aan het Fitherstel programma. Kijk op www.fitherstel.nl of jouw gemeente er al bij staat en reserveer direct jouw plek bij de Fitherstel locatie bij jou in de buurt!

Zorgverzekeraar

Jouw investering in het programma is wekelijks twee uren van jouw tijd en een eenmalig bedrag van 189,- euro. Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar ontvang je op dit bedrag een aantrekkelijke korting. Naast jouw deelname aan het 10 weken Fitherstel programma ontvang je ook een online leefstijl cursus t.w.v. 19,95 euro.

Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 29 minuten geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 16 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 22 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 23 apr, 08:00
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00