Afbeelding

Robotmaaiers steeds populairder en veelzijdiger

Zakelijk

ROTSTERHAULE - Robotmaaiers, ze gaan bij Kerstma-Heida als warme broodjes over de toonbank. Niet gek natuurlijk, want de zelfrijdende robotjes zijn een aanwinst voor iedere gazoneigenaar. Maar welke kies je? De werknemers van Kerstma-Heida hebben al meer dan tien jaar ervaring in robotmaaiers en voorzien klanten dagelijks van passend advies. Daarnaast kunnen ze de klant volledig ontzorgen door de installatie voor hun rekening te nemen en door het aanbieden van verschillende servicepakketten.

Marco de Jong van Kerstma-Heida heeft de opkomst van de robotmaaier met eigen ogen kunnen aanschouwen: “De eerste modellen waren eigenlijk heel simpel, maar de technologie is enorm verbeterd de afgelopen jaren.” Waar vroeger alleen simpele gazons onder handen genomen konden worden, is nu niets meer te gek: “Ze kunnen oversteken over bestrating en hellingen van wel 40% maaien. Ze kunnen bijna alles aan.”

De Jong werkt met de iMOW robotmaaiers van Stihl: “Dit zijn de meest gebruiksvriendelijke robots. Ze hebben het meest intelligente maai programma en alle klanten kunnen ermee uit de voeten.” Als Stihl dealer kunnen zij alle gebruikelijke onderhouds- en reparatie werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast voeren ze deze ook uit voor andere gerenommeerde A merken.

Naast de verkoop van robotmaaiers geven de medewerkers van Kerstma-Heida graag vrijblijvend passend advies ter plekke en kunnen zij ook de installatie voorzien. Ze bieden ook vier verschillende onderhoudsprogramma’s aan, van Brons (voor de particulier die de robotmaaier 1x per jaar wil langsbrengen voor een onderhoudsbeurt en een software update) tot Platina (voor bedrijven die kiezen voor GPS monitoring op afstand door het bedrijf, een jaarlijkse onderhoudsbeurt en een verwarmde winterstalling bij Kerstma Heida).

Wilt u weten wat Kerstma Heida voor uw gazon kan betekenen? Ga dan naar  www.kerstma-heida.nl of neem contact op met 0513 551246.

Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 11 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 17 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 19 uur geleden
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 13:02
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 23 apr, 12:00