Afbeelding
Foto: Heerenveen 'n Gouden Plak

‘Heerenveen ’n Gouden Plak’ zoekt nieuwe onbezoldigde bestuursleden

Samenleving

HEERENVEEN - Regio Heerenveen ’n Gouden Plak zoekt nieuw bestuur. Per 1 mei 2021 wordt de rechtsvorm van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak aangepast van vereniging naar stichting. Dit heeft tot gevolg dat er wijzigingen in het bestuur zullen plaatsvinden – en er vacatures voor nieuwe bestuursleden open staan.

Sinds 2014 is Heerenveen ’n Gouden Plak actief als regiomarketingorganisatie voor de regio Heerenveen. Als een verbinder en verleider wil Regio Heerenveen ’n Gouden Plak zich inzetten voor de regio samen met de inwoners, ondernemers en (evenementen)organisaties. Het doel is om er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken.

Sport als verbindende ‘unique selling point’

Sport is daarbij hét unique selling point van de regio. Er vinden grote internationale sportwedstrijden plaats en vele sporthelden trainen dagelijks op het ijs, op de turnvloer of op het voetbalveld in onze regio. De gemeente Heerenveen heeft de ambitie uitgesproken om nieuwe grote (sportieve) evenementen binnen te halen.

Het takenpakket van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak zal hiervoor worden uitgebreid met een evenementenbureau voor acquisitie, werving en organisatie van dergelijke evenementen. Het evenementenbureau ondersteunt daarnaast alle bestaande evenementenorganisatoren in de regio.

De vrijkomende bestuurstaken:

Regio Heerenveen ’n Gouden Plak zoekt voor haar bestuur bestuursleden met de volgende profielen: Penningmeester / secretaris, (Online) marketing en communicatie, Evenementen en Algemeen.

Het bestuur wordt gevormd door een voorzitter en vier leden. Het bestuur is gericht op samenwerken als een team en heeft gezamenlijk een breed netwerk binnen en buiten de regio Heerenveen. Daarnaast is het bestuur, op basis van haar kennis en ervaring, een klankbord voor de uitvoerende organisatie. 

Reageren voor 22 maart

Stakeholders in de regio blijven middels een Raad van Advies betrokken bij de organisatie. De uitgebreid beschreven functieprofielen voor de bestuursleden zijn op de website https://www.ngoudenplak.nl/ te lezen. Reageren kan tot 22 maart.

Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 9 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 11 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00