zaterdag 24 oktober, 2020 22:15
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Illustratie Pieteke de Boer

Break-In-Box voor kids zaterdag in Joure, Heerenveen en Sneek

De Kinderboekenweek begint bijna. Bij Bibliotheken van Mar en Fean kunnen kinderen van 10 tot en met 12 jaar op zaterdag 3 oktober meedoen aan het verhaal van de Break-In-Box. Deze spannende activiteit is voor kinderen van 10 tot 12 jaar en wordt in Joure, Heerenveen en Sneek georganiseerd op zaterdag 3 oktober.


Overzicht van alle activiteiten
Meedoen is gratis, aanmelden is wel nodig omdat er maximaal acht kinderen per keer kunnen komen. Natuurlijk zijn er ook andere activiteiten. Neem snel een kijkje op de website en meld je aan, want dat moet in deze coronaperiode uiteraard: https://www.bmf.nl/home/Kinderboekenweek.html

Bibliotheek Mar en Fean heeft bibliotheken in de plaatsen Balk, Bolsward, Heerenveen, Joure, Koudum, Lemmer, Makkum, Sneek, Wommels en Workum. Tijdens de Kinderboekenweek 2020 is het thema 'Terug in de tijd', waarbij het gaat om de geschiedenis tot leven te brengen en werelden van vroeger te ontdekken, spannende verhalen over ridders, te lezen, je verplaatsen in oorlogstijd of van alles te weten komen over de Oudheid.

Meer berichten