Cultuurplein Heerenveen
Cultuurplein Heerenveen

Culturele stagiair gezocht voor project in Heerenveen

Cultuur

De Culturele Partners Museum Heerenveen, Posthuis Theater, Bibliotheken Mar en Fean en Ateliers Majeur beginnen aan een nieuw project, een familievoorstelling en zoeken een stagiar(e) die hen daarbij wil helpen. Heerenveen krijgt namelijk na twee jaar van aanwezigheid haar familievoorstelling/musical weer terug. Creatief producent Evert Haagsma, regisseur Romke Gabe Draaijer en schrijver Peter Sijbenga hebben samen met de Culturele Partners de handen ineengeslagen en werken nu aan een nieuw script.

Deze keer wordt het geen kerstvoorstelling maar een verhaal over het jubilerende SC Heerenveen en haar mascotte Heero. Deze familievoorstelling (6+) zal donderdag 14 januari 2021 in première gaan. Voor deze familievoorstelling zoeken ze een regieassistent, die in ieder geval bij alle (+/- 30) repetities aanwezig kan zijn, in de voorbereiding wil meedraaien en die wil meedenken in het creatieve proces.

Ze zoeken iemand die beschikbaar is in de periode van 1 september tot en met 1 februari, optimistisch is en in kansen denkt, assertief is, flexibel, zelfstandig is, niet op de uren zit en ontzettend graag een keer een grote zaalvoorstelling wil (mee)maken

De organisatie zorgt voor een ontzettend toffe (en leerzame) kans om mee te werken aan de totstandkoming van een grote familievoorstelling in de grote zaal van het Posthuis Theater te Heerenveen, goede stagebegeleiding mét ruimte voor jouw leerdoelen (en ideeën) en een stagevergoeding volgens reglement Gemeente Heerenveen.

Mensen die interesse hebben mogen dat voor 20 juni mailen naar evert@ehproductions.nl. Gesprekken zullen in de week van 6 tot 10 juli plaatsvinden.

Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 1 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 6 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 8 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 22 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur 24 apr, 10:00
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 24 apr, 08:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00