Afbeelding
Foto: Dominicus Johannes Bergsma

Voor genieten van de natuur met familie en vrienden: De Alde Feanen

Recreatie & Ontspanning

De Alde Feanen is een prachtig gebied met uitgestrekte wateren, mysterieuze rietlanden en zonnige graslanden. Het is geen wonder dat er jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld naar dit plekje trekken. Er is hier genoeg te doen. De watersporter kan genieten van de kalme wateren, de fietser en wandelaar van de prachtige uitzichten en de natuurliefhebber van de bijzondere flora en fauna. Het gebied is een ideale plek om te ontspannen en te sporten, maar ook in de buurt is genoeg te doen. De bruisende centra van Leeuwarden, Sneek, Drachten, Dokkum en Heerenveen zijn makkelijk bereikbaar, zowel in de auto, als ook op de fiets of met de boot. 

Om internationale toeristen kennis te laten maken met deze prachtige omgeving in Friesland had RondOm Vandaag de intentie om een speciale recreatiekrant te ontwikkelen. In deze krant zouden ze de omgeving leren kennen en lezen over bijzondere personen en ondernemers uit de buurt. Helaas zullen er weinig toeristen uit het buitenland dit mooie stukje Nederland dit jaar bezoeken. Daarom willen we graag onze vaste lezers, echte Friezen, de kans geven dit unieke natuurgebied te ontdekken. Binnenkort zal u in deze krant een speciale bijlage vinden die zich richt op de Alde Feanen met fiets-, vaar- en wandelroutes, unieke aanbiedingen, informatie over de bijzondere natuur en meer. Hou dus uw brievenbus in de gaten!

Ondernemers die graag in deze bijlage willen adverteren kunnen contact opnemen met bladmanager Sierd (s.waldus@rondomvandaag.nl) 

Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 23 minuten geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 14 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid gisteren
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 apr, 10:00