Afbeelding
Foto: eigen foto

Heerenveen's Got Talent gaat online verder!

Algemeen

Heerenveen – Tijdens deze quarantaine periode wordt de tweede editie van Heerenveen’s Got Talent georganiseerd door Ateliers Majeur. Live is met de huidige maatregelen van het kabinet niet aan de orde. Daarom komt de organisatie nu met een online editie van deze talentenjacht. Deelnemers uit de gemeente Heerenveen krijgen een podium om hun act te laten zien. Na de voorronde volgt een online finale waarbij de hoofdprijs  250,- cash is!

Heerenveen’s Got Talent is een laagdrempelige talentenjacht voor jong en oud. Ieder talent is welkom om zijn of haar kunsten te vertonen. Van zangers tot dansers en van comedians tot goochelaars, iedereen is welkom! Je hoeft ook niet op les te zitten om mee te kunnen doen.

De voorronde is sinds woensdag 1 april geopend voor iedereen met een social media account. Meedoen is nog nooit zo makkelijk geweest vertelt Froukje Hoekstra: Je maakt een filmpje van je talent of act en deelt deze op jouw sociale media. Natuurlijk tag je ons: @Heerenveen's Got Talent of @Ateliers Majeur. Én je gebruikt de #HGT en #ikcultuur. Meedoen is helemaal gratis voor iedereen van 0 tot 101 jaar oud en kan tot 4 mei 2020.”

Daarna kiest een deskundige jury degenen die mee gaan doen aan de online finale op zaterdagavond 16 mei. Deze jury bestaande uit theaterdocente en actrice Catrien van der Molen, zang- en muziekdocent Jasper Dijkstra en de muziekdocenten én muzikanten Robert-Jan Zigterman en Harmen Schut. Alle deelnemers strijden mee voor de hoofdprijs van €250,-. Daarnaast is er een speciale prijs voor deelnemers die op de basisschool zitten.

Ondanks dat dit de online versie is heeft het publiek natuurlijk nog steeds een grote stem in de uiteindelijke winnaar. Op zaterdagavond 16 mei is de grote finale live op de facebookpagina te volgen. Iedereen mag stemmen op de, volgens hem/haar, beste performance door middel van hartjes en duimpjes. Daarnaast zal ook de jury haar mening geven én stemmen uitbrengen. De winnaar wint 250,- cash.

In 2019 werd de eerste succesvolle editie van Heerenveen’s Got Talent georganiseerd Tijdens de spannende finale namen verschillende dans, goochel en muziekacts het tegen elkaar op. Nadat het publiek duidelijk voor Lucas van Dijk gekozen had bleek ook de jury unaniem het eens te zijn met deze uitslag: Lucas is zeer talentvol in zijn goochel act én een echte showman.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Zoek ons dan op social media!

Voorronde: doorlopend online tot 4 mei 2020.

Finale: Zaterdag 16 mei 2020

Kosten: Alles is gratis!

Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 10 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 12 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 16 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00