maandag 30 maart, 2020 15:46
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

De Hollandse 100 2020 gaat niet door

Tot hun grote spijt hebben ze, na uitvoerig overleg met en op advies van hun Raad van Advies en diverse bij Lymph&Co betrokken artsen en wetenschappers moeten besluiten om De Hollandse 100 2020 op zondag 15 maart aanstaande niet door te laten gaan.

De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben ze de afgelopen weken op de voet gevolgd. Mensen met een verminderde weerstand en mensen die in hun omgeving veel in aanraking komen met deze groep, worden door het RIVM en de GGD steeds genoemd als groepen die een besmettingsrisico zoveel mogelijk dienen te vermijden. ''Wij willen uiteraard alles doen wat in onze macht ligt om een verdere verspreiding van dit virus te voorkomen''.

Extra voorzichtig 

De Hollandse 100 is door haar deelnemersveld anders dan andere publieksevenementen, daarom zijn ze extra voorzichtig. 

Een deel van het deelnemersveld van De Hollandse 100 bestaat al jaren uit mensen met een verminderde weerstand en mensen uit hun nabije omgeving. Bijvoorbeeld (ex-)lymfklierkankerpatiënten, artsen en verpleegkundigen. Maar ook familie, vrienden en collega’s van mensen die met deze ziekte te maken hebben of hebben gehad.

Zie voor meer inforamtie: https://www.dehollandse100.nl/

Meer berichten
 
CustomHtml_3