Afbeelding

Samenloop voor Hoop in Joure: 19/20 juni: teams gezocht!

Evenement

JOURE - Een succesvolle SamenLoop voor Hoop drijft op enthousiaste wandelaars. Daarom zoekt de commissie Teamwerving nog teams voor de wandel-estafette van het KWF op 19&20 juni in Park Heremastate Joure. Ook kinderen kunnen meedoen met de KinderLoop.  

De commissie Teamwerving bestaat uitPetra van der Zee en Naomi Respicio, zij organiseren de volwassenloop. Janny Modderman en Simonet Metselaar leiden de KinderLoop in goede banen. Maar hoe werkt het precies? 

De volwassenloop: 24 uur estafette wandelen
Samen met bijvoorbeeld buren, vrienden, familie, collega's, en/of sportmaatjes kun je een team vormen. Een team loopt in estafette 24 uur lang: teamleden wisselen elkaar af. Daarnaast wordt elk team geïnspireerd om geldinzamelingsacties te organiseren voor het KWF. Je schrijft je in via  de website.  De eerste aanmelder wordt automatisch teamcaptain en geeft het team een naam. De overige leden melden zich online bij dit team aan. Inschrijven kost 15 euro p.p. (voor KWF). 

De KinderLoop: 24 minuten
De KinderLoop is op 20 juni van 12.00 uur tot 12.24. De kinderen lopen 24 minuten hetzelfde parcours als de volwassenen. Deelname kost €3,- per kind. Dit bedrag gaat volledig naar het onderzoek van KWF-leukemie bij kinderen. De KinderLoop is echt onderdeel van ‘de grote’ SamenLoop. Er worden in het park ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo kun je o.a. ponyrijden, diverse sportworkshops volgen en de braderie met kraampjes van de teams bezoeken.

Informatieavond 25 maart
“Om alles goed te laten verlopen organiseren we teamavonden (25 maart en 3 juni) om iedereen bij te praten”, vertelt Naomi. Een belangrijk onderdeel is de geldinzameling per team. Op de  actiepagina  van Samenloop voor Hoop Joure e.o. zie je al een flink aantal acties staan. “Je kunt het zo gek niet bedenken, alles wat geld opbrengt is goed. Organiseer een boekenmarkt, verkoop tulpen of paaseitjes, doe een flessenactie, of ga spullen verkopen tijdens Koningsdag.” 

Enthousiast geworden?  Schrijf je dan in . Heb je nog vragen? Mail ze gerust naar  teamwervingslvhjoure@gmail.com  of  kinderloopjoure@gmail.com

Op naar een mooi evenement met veel fanatieke teams!

Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 1 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 3 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 17 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 23 uur geleden
Afbeelding
De Hunebeddenjager: Een avontuurlijke ontdekkingsreis met Willem Donker Cultuur gisteren
Hoe ga jij Koningsdag vieren?
Activiteiten op Koningsdag in Heerenveen Algemeen 24 apr, 08:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 14:00