Afbeelding
Foto: Cor Pot

Van der Meer Heerenveen is een allround woninginrichter

Bedrijf in beeld

Van der Meer Heerenveen begon ooit als tapijtcentrum en groeide de afgelopen vijftig jaar uit tot een allround woninginrichter met een ruim aanbod. Nu kun je bij ze binnenlopen voor alles in huis; tapijten, gordijnen, vitrages, zonwering voor buiten én binnen en het paradepaardje, de prachtige PVC Vloeren. 

De laatste jaren is PVC uitgegroeid tot een volwaardig product voor op de vloer. De vloer, mits verlijmd op de ondervloer, kan goed warmte geleiden en is dus ideaal wanneer er vloerverwarming aanwezig is. Een ander groot voordeel is dat PVC Vloeren een prettig loopgeluid hebben, dus geen irritant getik meer! 

Dennis Jalving is in ieder geval enthousiast over de producten in zijn winkel: "25 jaar geleden waren we de eerste woninginrichter in Friesland die PVC Vloeren verkocht. Destijds nog vooral aan winkels en hotels, maar nu zie je dat er ook steeds meer van deze vloeren in gewone woonhuizen liggen. Het is een ijzersterke vloer, geschikt voor vloerverwarming en het heeft weinig onderhoud nodig."

Naast de pvc vloeren en natuurlijk ook nog het zachte en warme tapijt, is Van Der Meer Heerenveen ook specialist in zonwering voor zowel binnen als buiten. Ze blinken uit in service en vakmanschap. Twee van de vijf werknemers werken al meer de dertig jaar bij Van Der Meer en weten dus alle kneepjes van het vak. De klanten van Van Der Meer in Heerenveen waarderen de betrouwbaarheid van het bedrijf. "We leveren altijd en houden korte lijnen aan binnen het bedrijf," vertelt Jalving: "Daar heeft de klant meer aan. Ze weten dat het goed zit en dat we onze afspraken nakomen."

Van der Meer Heerenveen
Dracht 34
8442 BR Heerenveen
www.vandermeerheerenveen.nl
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 minuten geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 2 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 6 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Delta Impuls schiet uit slof en is zeker van lijfsbehoud Sport 22 apr, 10:00
Afbeelding
Weekend van het verdedigingserfgoed Educatie 21 apr, 18:00
Foto: Foppe de Haan
Foppe de Haan over de Friese sportcultuur Sport 21 apr, 12:00