Afbeelding

Nieuw baasje gezocht voor Benji

Algemeen

Dit ontzettende lieve manneke is Benji, een gecastreerd chihuahua-reutje geboren in augustus 2010. Benji is een erg aanhankelijk en lief hondje dat graag dicht bij je is en lekker op schoot ligt. Als hij daarbij nu ook nog gekriebeld wordt is dit toppie voor hem. Maar hij kan zichzelf ook prima vermaken met bijvoorbeeld een pluche knuffeltje.

Hij kan bij katten en gaat ook goed om met andere honden in huis, mits ze niet te groot of te opdringerig zijn want dat vindt hij wat eng. Buiten heeft hij de neiging om soms wat blafferig te zijn naar andere honden, maar is daar prima in te sturen. Autorijden vind hij zalig, gaat dan lekker de hele rit opgerold liggen. Hij is zindelijk; kan bij grote kinderen maar liever niet bij hele kleine kinderen, want die kunnen hem onzeker maken.

Bij bezoek kan hij even de kat uit de boom kijken, of hij springt pardoes op schoot. Hij is gek op lange wandelingen, of het nu regent of waait dat maakt hem allemaal niets uit. Of Benji helemaal alleen thuis kan zijn is onbekend; hij heeft altijd samen met een ander hondje gewoond en samen konden ze wel prima alleen thuis zijn.

Waaks is Benji wel, al is dit niet overmatig. Hij heeft een erg mooi vachtje wat wel onderhoud nodig heeft en alhoewel hij het allemaal beetje spannend vindt kun je hem goed borstelen en kammen, hij laat alles toe.

Voor wie nu denkt: ach leuk, een chihuahua en in gedachten al een hele garderobe aan het uitzoeken is voor hem, die hebben het dus mis. Benji is op alle vlakken een echte hond, wil geen kleding aan en heeft dit zeer zeker ook niet nodig.

Wat Benji zoekt is een huisje met lieve warme baasjes die het ook fijn vinden om veel met hem te willen doen; waarbij mogelijk nog een ander hondje aanwezig is, want Benji vind spelen met een ander hondje erg leuk. Bent u nu diegene die valt als een blok voor deze kleine "kruimel" neem dan contact met op. Dit kan op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 57 minuten geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 2 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid gisteren
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00
Gerrit en Els willen nooit meer weg uit Heerenhage.
Op pad met camper, boot of motor, maar altijd komen Gerrit en Els weer thuis in Heerenhage Wonen 27 mrt, 12:00
Afbeelding
De Bibliotheek en Steunpunt de Barones bieden hulp bij belastingaangifte Verhalen uit de buurt 27 mrt, 10:00