Afbeelding

A match made in heaven?

Bedrijf in beeld

'Waarom heb jij nog geen vriend(in)?' Als je single bent dan heb je die vraag zeker honderd keer gehoord de afgelopen feestdagen. Misschien stel je jezelf ook weleens die vraag, maar kun je de ware gewoon niet vinden. Geppy Visser van Geppyness en Mens & Relatie helpt je graag!

Geppy is matchmaker voor het bekende bemiddelingsbedrijf Mens & Relatie en datingcoach. Als matchmaker zoekt ze stellen bij elkaar. Dat doet ze door eerst een persoonlijk gesprek te voeren: "Ik ga thuis bij mijn cliënten langs. Een lekker bakje koffie op een plek waar ze zich helemaal op hun gemak voelen. Zo weet ik gelijk wat voor vlees ik in de kuip heb. We praten over wensen, hou oud een potentiële date mag zijn, waar hij of zij woont en ondertussen denk ik al na over wie bij hen zou kunnen passen."

Na het gesprek gaat Geppy op zoek naar een leuke match. Het moeten twee mensen zijn die bij elkaar passen, die belangrijke normen en waarden met elkaar delen: "Het is een vooroordeel in de liefde dat opposites attract," legt Geppy uit. "Bij sommige dingen, zoals hobby's, is het juist belangrijk dat je ook zonder elkaar leuke dingen kan doen. Bij andere zaken, zoals normen, waarden, hoe iemand in het leven staat, is het toch belangrijk dat je elkaar begrijpt."

Bij een match volgt een eerste date, superspannend natuurlijk: "Ik moedig mijn cliënten altijd aan om op meerdere dates te gaan, want na de eerste date heb je geen goed beeld van elkaar. Je bent zenuwachtig en je leert elkaar niet écht kennen. Na een paar dates weet je pas echt of je bij elkaar past."

Geppy's aanpak werkt. Dat zie je wel aan het slagingspercentage, 75% van haar cliënten krijgt een relatie door de bemiddeling van Geppy en Mens & Relatie: "Dat is natuurlijk ook dankzij henzelf. Mijn cliënten zijn bewust op zoek naar de liefde en staan hier echt open voor. Goede begeleiding van mij helpt ze alleen op weg."

Interesse in een gesprek met Geppy Visser? Ga naar www.mensrel.nl of www.geppyness.nl voor meer informatie of bel naar 0513-201007. 

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 13 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 15 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00