Afbeelding

Een heerlijk avondje uit bij restaurant Kokyo

Algemeen

Eten. We doen het iedere dag. De keer dat u buiten de deur eet, moet daarom écht bijzonder zijn. Restaurant Kokyo, sinds september nieuw in Heerenveen, doet er dan ook alles aan om van uw bezoek aan Kokyo een heerlijk, sfeervolle beleving te maken. Kokyo is hét restaurant waar u heerlijk geniet van het samenzijn met uw gezelschap, de beste wijnen en de allerlekkerste (sushi)gerechten.

Op dinsdag 24 september openden de deuren van een nieuw restaurant in Heerenveen. Restaurant Kokyo in het centrum van Heerenveen is een authentiek Oriëntaals restaurant waar – voor het oog van de gasten – traditionele sushi en Aziatische gerechten wordt bereid. Onze sushi chefs zijn opgeleid naar de strikte leer van de Japanse keuken en beschikken over jarenlange ervaring.

Alle populaire gerechten kunt u bestellen tijdens een gezellig avondje uit. Denk bijvoorbeeld aan nigiri, maki of poke bowls, maar u kunt u ook laten verrassen door verschillende nieuwe smaken. Restaurant Kokyo werkt met het all-you-can-eat principe. In 2,5 uur krijgt u de kans om alles wat u lekker lijkt van de kaart te proberen. Om het diner af te sluiten kunt u één van de heerlijke desserts bestellen. Het dessert is inbegrepen in de prijs!

Als u speciale dieetwensen hebt bent u bij restaurant Kokyo op de goede plek. Op hun uitgebreide kaart kunt u precies zien of het gerecht van uw keuze voldoet aan uw dieet- of allergiewensen voldoet. Zwangere vrouwen kunnen met een gerust hart langskomen, zonder dat zij op hun hoede moeten zijn voor gevaarlijk voedsel. Bij elk gerecht staat duidelijk beschreven of het wel of niet geschikt is voor een zwangere vrouw.

Sinds kort is het ook mogelijk om eten te bestellen en af te halen in het restaurant. Bestellen gaat eenvoudig op de website, waarbij u op de afbeelding kunt zien welke sushi u bestelt. Ideaal als u nog niet op de hoogte bent van al die japanse gerechtnamen. Dit leert u snel genoeg, want de gerechtjes van restaurant Kokyo zijn zo lekker dat u er geen genoeg van kan krijgen. Voor u het weet kent u de hele kaart en weet u precies wat jij lekker vindt!

Het team van restaurant Kokyo bestaat uit gedreven medewerkers met maar één doel: u en uw gezelschap een heerlijk avondje uit te bezorgen! Kom snel een keer de sfeer proeven in die authentieke Oriëntaals restaurant. Reserveren kan via de telefoon of - net zo makkelijk - op de website. Tot dan!

Restaurant Kokyo
Lindegracht 17
8441 GJ Heerenveen
tel: (0513) 842 238
mail: info@restaurantkokyo.nl
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 28 minuten geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 28 minuten geleden
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 4 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 6 uur geleden
Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 10 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws gisteren
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 18 apr, 12:00