zaterdag 8 augustus, 2020 17:05
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Juwelier Vrielink heeft een prachtig nieuw merk in de collectie

HEEREVEEN - Juwelier Vrielink aan de Passage 5 heeft een nieuw horlogemerk in de collectie opgenomen: de wereldberoemde horloges uit de Bulova-serie zijn vanaf nu ook hier verkrijgbaar.

'Wij zijn heel blij met dit nieuwe merk', vertelt Marisca Vrielink. Dit Amerikaanse luxe horlogemerk is namelijk precies het merk wat wij qua prijsopbouw in onze collectie misten.

Bulova

Bulova staat voor kwaliteit en bewijst dat al 143 jaar. De horloges zijn uiterst nauwkeurig, omdat zij zijn voorzien van een kwarts automaat perfectionistisch uurwerk met een glijdende seconde wijzer. Bulova ontwikkelde als eerste horlogemerk een geheel elektronische horloge met stemvorktechnologie en dat was dan ook direct het nauwkeurigste horloge ter wereld. Deze stemvork staat dan ook met trots afgebeeld op elke Bulova wijzerplaat.

Bovendien ontwikkelde Bulova in 2016 als eerste een horloge met een gebogen uurwerk. Daardoor heeft het horloge een perfecte pasvorm op de pols. Hierboven is dat horloge afgebeeld.

Wij hebben dames en herenmodellen in onze collectie. De meeste Bulova modellen zijn voorzien van krasvast saffierglas en een aantal damesmodellen is voorzien van diamant op de kast en/of wijzerplaat. De prijzen variëren van 169 tot 790 euro.

Meer berichten