zaterdag 8 augustus, 2020 20:25
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Op Verhaal, Tsjechov diner

HEERENVEEN - In samenwerking met het Posthuis Theater brachten Frank Belt en Marjan Penterman afgelopen seizoen met veel succes het Dahldiner in Restaurant Tjaarda in Oranjewoud. De Leeuwarder Courant noemde dat "een prachtig concept". Op verzoek komen Marjan en Frank nu met een nieuw verteldiner, net zo smakelijk als het eerste.

Over de voorstelling

Wat is er fijner dan met elkaar genieten van een heerlijke maaltijd en intussen luisteren naar de mooiste verhalen? In Rusland weten ze daar alles van. Als je aanklopt bij een boerderij zal men opendoen met een welgemeend: "Klim op de kachel als u wilt!" Binnen staat een tafel vol hapjes klaar, zodat je direct wat te eten hebt. En aan tafel of op de stenen kachel, die zo groot is dat je er op slapen kunt, barsten de verhalen los.

Met die gastvrijheid willen Marjan Penterman en Frank Belt u ontvangen. Tussen de lekkerste gerechten uit de Russische keuken door vertellen zij u verhalen van één van Ruslands grootste schrijvers, Anton Tsjechov. Verhalen met humor, spanning en drama die een kijkje geven in het Rusland van weleer.

De koks zullen tussen de verhalen van Tsjechov door weer zorgen voor een voortreffelijk driegangenmenu.

Wat: Diner en vertelling

Waar: Restaurant Tjaarda in Oranjewoud

Wanneer: Za 14 dec 2019, 18:00

Tickets: Via website posthuistheater.nl

Prijs: € 49,50

Meer berichten