zaterdag 8 augustus, 2020 17:32
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Lezersactie! Terug in de tijd op de Winterfair in Dickensstijl

Lezersactie RondOm: ga mee terug in de tijd naar de Dickens Winterfair in Garderen. Woensdag 4 december as kunt u genieten van een geheel verzorgde dag naar de Dickens Winterfair. Lezers van RondOm betalen hiervoor een speciale lezersprijs van 69 euro per persoon! Dit is inclusief vervoer, koffie/thee met cake op de heenreis, wilddiner, entree Winterfair en koffie/thee met apfelstrudel in de middag.

U gaat terug naar het Engeland van 1850. U komt allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens tegen. Luister naar de verschillende koren, ga terug in de tijd met de accordeonist, bekijk oude ambachten die worden gedemonstreerd en ruik die heerlijke geur afkomstig van vuurkorven en gepofte kastanjes. Meer dan zeventig gezellig verlichte tenten, kraampjes en stands met inspirerende producten vind je zowel binnen als buiten op de Winterfair. Tel daarbij de winkels op die te vinden zijn in het hoofdgebouw met haar oude gevels waarin compleet ingerichte kamers schuilgaan met de leukste producten en ideeën voor in je eigen huis. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet… Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!

Dagprogramma

's Ochtends vertrekken we richting Terwolde. Onderweg in de touringcar genieten we van koffie/thee met cake. Als we aankomen bij Brasserie Kriebelz worden we verwend met een uniek wild diner dekselse pannetjes met uiteraard een dessert na. Nadat iedereen is uitgegeten rijden we naar Garderen voor een bezoek aan de sfeervolle Winterfair Garderen. Aan het eind van de middag genieten we van koffie met heerlijke warme apfelstrudel.

Tijdsplanning dagtocht

09:00 – 10:30 Ophaalroute met koffie/thee met cake in de bus
12:00 – 13:15 Wilddiner Dekselse Pannetjes
14:00 – 17:00 Bezoek Dickens Winterfair Garderen incl. koffie en apfelstrudel
18:30 – 20:00 Verwachte terugkomst bij de opstapplaats

Meer informatie en boeken

Enthousiast geworden? U kunt deze reis boeken via de website van Veenstra Reizen of door telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 0511-541809. 

Meer berichten