zaterdag 30 mei, 2020 11:32
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Bij Wolthuizen Verhuizingen weten ze hoe je een verhuizing aanpakt

Verhuizen; in een korte tijd uw hele leven in dozen proberen te passen. Wat kan weg, wat moet mee? Hier moet worden schoongemaakt, daar nog geverfd. Verhuizen is vaak al stressvol genoeg. Daarom vinden ze bij Wolthuizen Verhuizingen dat u u dan in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over het verplaatsen van al uw kostbare inboedel. 

Bij Wolthuizen Verhuizingen weten ze hoe je een verhuizing aanpakt en hebben ze al jaren ervaring met het verhuizen van particulieren en bedrijven. Het doel is het ontzorgen van hun klanten, want verhuizende mensen hebben al stress genoeg. Daarom bieden ze naast het vervoeren van inboedel nog veel meer andere service die je niet bij elk verhuisbedrijf zult vinden. 

Denk dan bijvoorbeeld aan het modernste materiaal om ervoor te zorgen dat al uw spullen veilig uit uw oude huis en in uw nieuwe huis komen, of de in- en uitpakservice waarbij de betrouwbare werknemers van Wolthuizen Verhuizingen u helpen met het inpakken en uitpakken van al uw inboedel.

In- en uitpakservice
De in- en uitpakservice wordt nauwkeurig en met gepaste voorzichtigheid gedaan. In uw oude huis pakt Wolthuizen Verhuizingen al uw spullen in dozen en alles gaat weer netjes in de kasten, laden, of op de planken in uw nieuwe thuis. Natuurlijk worden alle kasten ook door de verhuizers van Wolthuizen netjes gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. De perfecte service als u uzelf liever bezighoudt met zaken die u belangrijker vindt. Voor het tijdelijk opslaan van (een deel van) uw inboedel kan u ook terecht bij Wolthuizen, bijvoorbeeld als u kleiner gaat wonen, als uw nieuwe woning nog niet klaar is of als u tijdelijk naar het buitenland vertrekt. 

Het nieuwste materiaal
Wilt u liever toch zelf de touwtjes in handen houden? Dat kan natuurlijk ook. Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag met het vervoeren van uw inboedel. Daarbij gebruiken ze het nieuwste materiaal, zodat uw spullen en hun eigen werknemers het beste beschermd zijn. De wagens van Wolthuizen Verhuizingen zijn uitgerust met onder andere een wasmachinetilhulp, verhuisdekens en zelfs een portaallift.

Deze portaallift is een laadklep die tot zes meter hoog kan reiken. Zware spullen kunnen vanuit het raam van uw bovenverdieping of zolder gelijk in de verhuiswagen worden verplaatst. Verhuizen kan voor verhuizers namelijk behoorlijk belastend zijn en een trap vormt voor vermoeide verhuizers een enorme hindernis. Om ongelukken te voorkomen en uw spullen te beschermen maakt Wolthuizen daarom gebruik van specialistisch materiaal, zoals de portaallift. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige verhuizing. 

Vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat
Wolthuizen Verhuizingen staat dus voor een veilige verhuizing waarbij alles geregeld kan worden. Staat er bij u binnenkort een verhuizing op de planning? De verhuizers van Wolthuizen Verhuizingen komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor het maken van een offerte op maat. Ze bespreken dan met u wat uw wensen zijn en maken een inventarisatie van alles wat verhuisd moet worden. Woont u verder dan 75 kilometer vanaf Heerenveen, de thuisbasis van Wolthuizen Verhuizingen, dan kunt u eenvoudig online een inventarisatie doen. 

Kortom; u gaat binnenkort verhuizen en u wilt dat dit goed gebeurt, dan kies je voor de specialisten van Wolthuizen Verhuizingen. Een erkende verhuizer met het VCA keurmerk in huis, waardoor u zorgeloos én goed verzekerd uw nieuwe thuis kunt betrekken.

Wolthuizen Verhuizingen B.V.
Wetterwille 9
8447 GB Heerenveen
Tel : 0513-622194
Email: info@wolthuizen.nl
www.wolthuizen.nl/
Meer berichten
 
CustomHtml_3