Afbeelding

Kerstengelen gezocht!

Algemeen

HEERENVEEN - Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; De vrijwilligers van Rocking Up X-mas zijn op zoek naar kerstengelen!

Rocking Up X-mas

Rocking Up X-mas is een landelijke actie. Een actie die ervoor zorgt dat mensen, die een moeilijk jaar achter de rug hebben en veelal moeten leven van de voedselbank, met kerst worden verrast met een mooi kerstpakket. De inhoud van dit pakket bestaat uit allerlei ingrediënten voor een heerlijk kerstdiner (compleet met recept van een top kok) en lekkere extraatjes.

Heerenveen

Dit jaar doet locatie Heerenveen voor het eerst mee. Het doel is om 50 gezinnen te verrassen met een fantastisch pakket. Het zou nog mooier zijn om niet alleen een pakket te geven, maar deze gezinnen ook te kunnen verrassen met een extraatje en/of leuk uitje in de kerstvakantie.

Jouw donatie helpt!

Wij willen jullie vragen om een bijdrage te leveren aan deze pakketten. Dit kan in de vorm van producten en/of vrijkaartjes te sponsoren, maar ook door je aan te melden als vrijwilliger om te helpen inpakken en/of het langs brengen van de pakketten. Daarnaast zijn donaties van groot belang. Elke locatie zorgt voor € 2500,00 aan sponsorgeld om deze actie tot een groot succes te maken. Het zou geweldig zijn als veel mensen deze actie steunen in welke vorm dan ook.

Een groep studenten van het Friesland College helpt enthousiast mee om deze actie bekent te maken in Heerenveen. Ze hebben leuke acties bedacht om geld in te zamelen en sponsoren te benaderen.

Meer informatie 

Deze actie komt tot stand door de inzet van vele vrijwilligers met als grootste doel: mensen die het nodig hebben verrassen met een mooi pakket voor de kerstdagen. 

Geluk is mooier als je het deelt! Help je mee? Meer informatie over deze landelijke actie is te vinden op rockingupxmas.nl

Anna Molleman.
'Een veilig schoolklimaat is het allerbelangrijkste' Educatie 50 minuten geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 50 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Veenstra Makelaars en Taxateurs: 'Optimale woningpresentatie is essentieel voor succes' Wonen 20 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 22 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
Jan Willem Monhemius.
Jan Willem Monhemius: Veertig jaar fitnessgeschiedenis in Heerenveen Persoonlijke verhalen 17 apr, 08:00
Burgemeester Avine Fokkens-Kelder en Hans Schouten van Historie Heerenveen onthullen de Vector of Memory in Heerenveen.
Canadian Trail in Heerenveen geopend Historie 16 apr, 15:00