zaterdag 30 mei, 2020 09:48
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Studenten en docenten strijden 48-uur tijdens Battle of the Schools

Op maandag 14 oktober tot en met 16 oktober strijden studenten en docenten van verschillenden ICT- en multimediaopleidingen van mbo en hbo onderwijsinstellingen uit Noord-Nederland tegen elkaar bij Battle of the Schools. Het winnende team wordt op donderdagochtend bij het innovatie-evenement Trendship bekend gemaakt.

De vijfde editie van de battle staat in het teken van sustainable development goals. Acht bedrijven hebben aan de hand van deze goals een case aangeleverd. In de 48-uur durende non-stop battle maken studenten en docenten een werkende ICT- oplossing. Woensdagochtend kiest de vakjury een top drie. De drie teams worden die middag klaargestoomd door Gijs Nelissen om een pitch voor te breiden. Donderdagochtend krijgen zij tijdens de finale op Trendship één minuut de tijd om het publiek te overtuigen van hun ontworpen prototype.

Vanaf 2019 is de Battle of the Schools partner geworden van Trendship (NDC): het innovatie-event voor Noord Nederland (thema dit jaar: groei, in de breedste zin van het woord). Trendship streeft naar maatschappelijke impact en werkt als een creatieve hub. 


 

Meer berichten
 
CustomHtml_3