donderdag 4 juni, 2020 03:22
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: HENK_BOOTSMA

Lemster Mannenkoor presenteer nieuwe CD 'Leafde'

COEHOORN - Het bekende Lemster Mannenkoor brengt binnenkort hun nieuwe CD uit. 'Leafde' is een heel gevarieerde CD geworden met stukken in vele talen, waaronder natuurlijk het Frysk. Zaterdag 19 oktober wordt de CD gepresenteerd in Trinitas, Coehoorn. 

Voorzitter Lammert Wassenaar uit Heerenveen, zegt over de nieuwe CD: "Er is veel vraag naar nieuwe liederen van het koor. Bovendien is dit de eerste opname onder leiding van Feike van Tuinen als dirigent en Dirk Norbruis als veelzijdig muzikaal begeleider." Een mooie gelegenheid dus voor een nieuwe CD van het koor, dat meer dan 100 actieve en betrokken leden kent. 

'Leafde' is een heel gevarieerde CD geworden met stukken in vele talen waaronder natuurlijk het Frysk. Het geliefde lied 'De Haven van Rust', het gospelachtige 'Walk in the Light' en het in het fries vertaalde nummer 'Kom Mar Feilich' zijn allemaal te vinden op de CD. 

Op zaterdag 19 oktober is er een concert in Trinitas, Coehoorn (Scheltingaweg 1), waarbij de VD gepresenteerd én gezongen wordt. Met Janneke de Lange als Fluitiste en Leke Rippen en Rients Agema als solisten belooft het een prachtige avond te worden. De aanvang is om 20.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, Boekhuis de Brug in Heerenveen, Primera in Joure en bij Bruinsma Kaas, Noten en Wijn in Lemmer. In voorverkoop kosten de kaarten 15 euro, en aan de deur zullen ze €17.50 zijn. 

Meer berichten
 
CustomHtml_3