maandag 1 juni, 2020 23:47
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Klassiek Zeilen doneert whiteboard aan Hospice

HEERENVEEN - Wat de één over heeft, kan de ander goed gebruiken. Via de maatschappelijke marktplaats van Hartvoorheerenveen.nl bood Klassiek Zeilen een tweedehands printer en whiteboard aan.

Ietje Miedema, coördinator VPTZ Julia Jan Wouters Hospice, reageerde direct. 'Het whiteboard kunnen wij goed gebruiken tijdens de trainingen van vrijwilligers. Hier zijn we blij mee!". De laserprinter HP Laserjet 4250 is nog beschikbaar, wie of wie?

Klassiek Zeilen, onderdeel van Ithaka project- en interimmanagement, wil graag groepen aan boord laten genieten van het zeilen op de Friese meren met klassieke schepen. Tot de vloot behoren een Deense Loodsboot "Helsingor" uit 1869 en het skutsje "Lytse Mar" uit 1909. Vanuit jachthaven de Klokkenstoel te Goingarijp varen de schepen uit.

Het Hospice zorgt ervoor dat mensen in de laatste fase van hun leven op een menswaardige manier afscheid van het leven en hun naasten kunnen nemen; thuis of in het hospice.  Zij doen dat met een groep enthousiaste vrijwilligers; zo'n 60 mensen in het Hospice en een 20-tal vrijwilligers bij de mensen thuis. Het hospice biedt een huiselijke omgeving. De gasten die bij hen verblijven, worden in een huiselijke sfeer gastvrij en respectvol verzorgd.

Meer berichten
 
CustomHtml_3