zaterdag 30 mei, 2020 09:43
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Schrijfwedstrijd om Zilveren Pen Heerenveen rond thema Grens

Voor de twaalfde achtereenvolgende keer houden de bibliotheek van Heerenveen en de Heerenveense Courant de gezamenlijke schrijfwedstrijd om de Zilveren Pen.

Het thema van de wedstrijd is ditmaal Grens. Deelnemers wordt gevraagd om dit onderwerp als inspiratie te gebruiken voor een gedicht of een verhaal van maximaal 600 woorden. Bijdragen kunnen uiterlijk zondag 15 september worden gestuurd naar heerenveen@bmf.nl. Dit jaar is er ook een Jong Talentprijs voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar. De schrijfwedstrijd is alleen bedoeld voor inwoners van Friesland.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Deze bestaat uit Froukje Nijholt, Cor Netten, Simone Boendermaker en Dik Bolkestein.

De winnaar krijgt de Zilveren Pen van Heerenveen 2019. De tweede prijs is een jaarabonnement op de bibliotheek en de derde prijs een luxe pen.

De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 9 oktober om 16.00 uur in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Belangstellenden zijn van harte welkom. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer informatie is op bmf.nl/schrijfwedstrijd te vinden.

Meer berichten
 
CustomHtml_3