donderdag 4 juni, 2020 04:01
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Het grootste gratis festival van Friesland

HEERENVEEN - Night of the Koemarkt (NOTK) spreekt al ruim twintig jaar tot de verbeelding en is door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement dat duizenden bezoekers trekt. Op zaterdag 29 juni vindt het grootste gratis festival van Friesland opnieuw plaats in Heerenveen.

Vrijdag 28 juni, een dag eerder dus, gaat het feest al los. Het NOTK-weekend wordt 's avonds traditioneel ingeluid met Kleintje Koemarkt. Vanaf 22.00 uur neemt JETSET LIVE! bezit van het podium. JETSET LIVE! staat garant voor een energieke, interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live vj-beelden op een ledscreen. Een muzikale en visuele belevenis.

HEERENVEEN OP STELTEN
Zaterdag 29 juni start met het evenement HEERENVEEN OP STELTEN. Op vier locaties in het centrum van Heerenveen kunnen bezoekers zich gratis laven aan muziek, dans en entertainment. Speciaal voor kinderen is er een Kidsplaza met een bellentuin. Met palmbomen, comfortabele strandstoelen en vele liters zeepsop wordt het Geerts Willigenplein getransformeerd tot een minipretpark. Goochelaar Lucas van Dijk zal er enkele malen optreden. Ook bijvoorbeeld de Ibiza-markt, Young Talents en Brass & Drums zullen Heerenveen overdag op zijn kop zetten.

Promsconcert
Om 20.30 uur gaat het Promsconcert van start. De line-up mag er zijn. Behalve het populaire duo Nick & Simon laten Martin van der Starre, Jennie Lena en Kimberley (beiden bekend van The voice of Holland), koning van de polonaise Ronnie Ruysdael (de voormalige zanger van De Sjonnies), JETSET LIVE! en DJ Sander Post van zich horen.

Nightwalk 2 the Koemarkt
Op 13 september is het tijd voor het tweejaarlijkse wandelevenement Nightwalk 2 the Koemarkt. Een sfeervolle wandeling over fraai verlichte paden door het mooie Heerenveen. Na de finish is het feest op de Koemarkt. Dit jaar worden startnummers en starttijden achterwege gelaten. Om 20.00 uur wordt gestart op het gemeenteplein in Heerenveen. Tickets voor Nightwalk 2 the Koemarkt zijn via Nightofthekoemarkt.com te bestellen. Op deze website vindt u ook meer informatie over Night of the Koemarkt.

Meer berichten
 
CustomHtml_3