woensdag 25 november, 2020 20:18
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Nieuwe vestiging Henk Netten Metaalhandel

  Zakelijk

Stellendam – Al jarenlang is metaalhandel Henk Netten Metaalhandel een begrip in de regio en daarbuiten. Het bedrijf zamelt oud ijzer en metaal in van bedrijven en particulieren voor recycling. Doordat het uit zijn jasje was gegroeid, verhuisde het naar een nieuwe locatie aan de Delta-Industrieweg in Stellendam.


Bij Henk Netten Metaalhandel kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht. Henk: “We plaatsen containers voor restmateriaal kosteloos op locatie bij bedrijven. Dat varieert van 1 tot 40 kuub. Tegen vergoeding wordt dat opgehaald. Alles wordt bij ons gewogen en netjes afgerekend. We hebben weegschalen waarmee we tot 80 ton kunnen wegen.” Zelfs voor de demontage van installaties of machines draaien ze bij Henk Netten Metaalhandel hun hand niet om.

Vergoeding

Maar de particulier kan dus ook zijn oud ijzer en metaal bij het bedrijf inleveren. Veel mensen staan er niet bij stil dat ze in plaats van het te storten op de gemeentewerf, hun materiaal bij Henk Netten kunnen brengen. “Als particulier kun je uiteraard ook bij ons inleveren. Aluminium, zink, metaal, dat zit in allerlei dingen. Als het toch al op je karretje ligt, kun je net zo goed langs ons rijden. Je krijgt er een nette vergoeding voor.”

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Henk Netten Metaalhandel bestaat al jaren. “Mijn vader en oom zijn het begonnen. Zelf heb ik het in 2010 overgenomen. Toen had ik één vrachtwagen. Nu tien jaar later zijn we met zes man en rijden we met drie vrachtwagens. Twee jaar geleden hebben we een bedrijf in Brielle overgenomen. Alles bij elkaar een mooie groei.” Henk was de enige van de familie die het zag zitten om het bedrijf over te nemen. “Ik heb altijd handelsgeest gehad en er business in gezien. Ik ben er ook mee grootgebracht. Vroeger had ik al interesse in de materialen, vrachtwagens, heftrucks, alles wat erbij komt kijken. Het is voor mij een levensstijl.”

Werkgebied

Het metaalrecyclingbedrijf bedient een groot gebied. Zo’n beetje heel Zuidwest Nederland. “ We werken zelfs tot Alphen aan den Rijn. Omdat we ook in de bouw actief zijn en het er dan maar net aan ligt waar de bouwput is, gaan we ook wel eens verder het land in.” Henk vindt uitstraling en service heel erg belangrijk. “Al ons materieel is altijd up to date en moet er netjes en nieuw uitzien. Van de containers tot de vrachtwagens. We zijn milieubewust en servicegericht. Iedereen is bij ons van harte welkom, de koffie staat altijd klaar.”

Delta industrieweg 2-4

3251 LX Stellendam

info@nettenoudijzer.nl

www.nettenoudijzer.nl

Meer berichten