Afbeelding

Aanscherping maatregelen locaties SRGO

Zakelijk

Sommelsdijk – SRGO haar dienstverlening aangepast in verband met nieuwe maatregelen. Via deze weg laten we je graag weten wat er mogelijk is op onze verschillende locaties. Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee geeft in samenwerking met tientallen verenigingen en partijen zo goed mogelijk invulling aan de op dit moment geldende richtlijnen.

Je kunt in onze drie baden terecht voor banen zwemmen, leszwemmen en doelgroepzwemmen, uitsluitend op reservering. Zwemverenigingen zijn welkom, echter geldt ook de sportbeperking van groepen van 4 voor volwassenen en maximaal 30 personen. Recreatief zwemmen is helaas momenteel niet mogelijk.

Kleedkamers

De kleedkamers van de zwembaden mogen worden gebruikt. Wij verzoeken iedereen zo kort mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten en bij voorkeur vragen we je om je badkleding thuis alvast aan te trekken. Als je je kind komt brengen voor of halen van zwemles, vragen wij je om onderling de 1,5 meter onder geen voorwaarde los te laten. De douches zijn nog steeds gesloten. Neem telefonisch contact met ons op om te reserveren of voor meer informatie.

Sportieve en culturele activiteiten

De diverse sporthallen van SRGO zijn beschikbaar voor bewegingsonderwijs en –aanbod voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen geldt dat trainen tot vier personen is toegestaan met inachtneming van de 1,5 meter en maximaal 30 personen wanneer een volwassene onderdeel is van de groep. Neem contact op met jouw vereniging om te zien op welke wijze jouw activiteit georganiseerd wordt. De kleedkamers en douches bij de sporthallen zijn gesloten. Voor individueel sport- of cultuuraanbod, zoals yoga, muziekles, zumba, e.d. geldt een maximum van 30 personen.

Recreatie & horeca

De horeca van SRGO is gesloten. De verhuur van zalen voor feesten en partijen is niet mogelijk. Heb je een strikt noodzakelijke vergadering, dan is het wel mogelijk om hier een ruimte voor te huren op een van onze locaties. Echter dient iedereen de maatregelen in acht te nemen (zitplaats, anderhalve meter afstand) en is er geen horeca mogelijk. Wil of moet je thuiswerken, maar zit je daar niet prettig? Neem contact met ons op, we faciliteren graag een werkplek voor je. info@sr-go.nl of 0187-483306.

Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk