Afbeelding
Foto: Somfy Nederland

Verbeter uw wooncomfort door het toepassen van de juiste zonwering en rolluiken

Zakelijk

Nieuwerkerk – Bij Wesdijk Homestyle zijn ze gespecialiseerd in rolluiken, zonwering, kozijnen, garagedeuren en (terras)overkappingen. En al gaan we het winterseizoen in, juist nu met de zomer nog vers in het geheugen, kan het een goed moment zijn om na te denken over zonwering en rolluiken.  


Na een lange hete zomer waar de temperaturen wederom weerrecords breken merken ze bij Wesdijk Homestyle een sterke toename in de vraag naar zonwering en rolluiken. Door het toepassen van functionele buitenzonwering zorgt u dat de warmte wordt geweerd en de temperatuur in uw woning aangenaam blijft. Stef Wesdijk: “Hierdoor zien we dat de vraag naar automatische zonweringsystemen de laatste jaren fors toeneemt. Vroeger kocht de consument vooral in het voorjaar zonwering, tegenwoordig is er het jaar rond veel vraag naar. We merken dat onze klanten juist in de herfst en winter zich voorbereiden op een nieuwe zomer. Door het toepassen van zonwering blijft uw woning comfortabel en koel en voorkomt u hoge energiekosten door het gebruik van een airconditioning.”

Rolluiken isoleren in de zomer en winter

Door het aanbrengen van isolerende aluminium rolluiken verbetert de isolatie van uw woning tot wel 30%. In de zomer zorgt u dat de warmte buiten blijft en in de winter merkt u dat u minder hoeft te stoken om de temperatuur en vochtigheidsgraad binnen aangenaam te houden. “Het temperatuurverschil na het aanbrengen van hoogwaardig isolerende rolluiken bedraagt zo’n 5 tot 6 graden ten opzichte van een woning zonder rolluiken,” legt Stef uit. Dit voordeel wordt groter naar mate het glas in de kozijnen ouder is. Glas dat ouder is dan twintig jaar (zelfs als dat dubbel glas is), isoleert vijf maal slechter dan nieuw HR ++ glas.” Het plaatsen van hoogwaardig isolerende rolluiken is een eenvoudige manier om de isolatiewaarde en het wooncomfort van uw woning te verbeteren.

Windvaste ritsscreen zonwering

De ontwikkelingen op het gebied van zonwering staan niet stil. Een vorm die we ook steeds meer zien is een screen. Een screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Het transparante screendoek belemmert de inkijk overdag, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Het ultra sterke glasvezel screendoek wordt door middel van een ritssluiting techniek met de zijgeleiders verbonden, waardoor het bestand is tegen zeer harde wind (getest tot windkracht 10). Volgens Stef is het een veelzijdige toepassing. “Met een ritsscreen zonwering beschermt u het interieur tegen verkleuring door UV straling en weert u tot wel 95 procent van de warmtetoetreding van de woning. Steeds vaker worden rits screen zonweringen toegepast onder terrasoverkappingen, op die manier werkt deze tevens als windscherm en verschaft hij optimale privacy, doordat de inkijk met het screen wordt beperkt. Optioneel kan het glasvezeldoek worden voorzien van een acrylaat transparant venster om zo een optimale doorkijk te kunnen behouden.”

Vertegenwoordiger van kwaliteitsmerken

Wesdijk Homestyle is regio vertegenwoordiger van de kwaliteitsmerken Stobag en Roma welke toonaangevend zijn in de productie van zonwering en rolluiken. Onderscheidend door een modern design, duurzame productie en ongekende kleur mogelijkheden zorgen zij ervoor dat uw zonwering en rolluiken aansluiten bij de stijl en uitstraling van uw woning.

Voor inspiratie en een advies op maat bent u van harte welkom in de uitgebreide showroom in Nieuwerkerk:

Wesdijk Homestyle
Burgemeester Boumanstraat 1
4306 CP Nieuwerkerk
Tel 0111-417270
www.wesdijkhomestyle.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk