Afbeelding

Nieuwe geuren voor in huis van Maison Berger

Zakelijk

Zeker in de winter is het heerlijk om je huis lekker te laten geur door middel van huisparfum en geurkaarsen. Maison Berger Paris is al jaren bekend om hun producten op dat gebied. Dit jaar is er een samenwerking aangegaan met de gerenommeerde New Yorkse interieurontwerper Jonathan Adler. Samen creëerden ze twee collecties: Muse en MR. & MRS.

MUSE

De Muse collectie bestaat uit iconische producten om het huis te zuiveren en parfumeren en is een eerbetoon aan het materiaal porselein. De Muse collectie is tegelijk delicaat en elegant. De premium parfumobjecten zijn gemaakt van porselein, ontworpen met het parfum Thé Vert Imperial en geïnspireerd op de toonaangevende creaties van Jonathan Adler. Deze collectie bestaat uit een Lampe Berger die de lucht zuivert van bacteriën en ongewenste geuren, een honderd procent vegan geurkaars en een parfumverspreider met sticks. De porseleinen items uit de collectie Muse kenmerken zich door geraffineerde vormen met surrealistische accenten die even sculpturaal als uniek zijn. De lippen in goud reliëf en de fonkelende details in goudkleurig metaal geven het interieur een authentiek vleugje originaliteit.

MR. & MRS.

De MR. & MRS. Collectie bevat een Lampe Berger, geurkaars, parfumverspreider met sticks en een auto diffuser. De collectie is geïnspireerd op een gewaagde grafische interactie tussen zwart en wit. Hier zijn mannelijk en vrouwelijk tegenovergesteld en tegelijk complementair aan elkaar. De objecten zijn een eerbetoon aan kunstenaar Dali, die de snor vertegenwoordigt, en aan Misia Sert, zijn geliefde en zijn muze, die de lippen vertegenwoordigt.

Krachtig en luchtig

De MR. variant van de Lampe Berger en parfumverspreider met sticks is zwart gelakt, met een mat zwarte ring en dop en een witte opdruk. Ook de MR. geurkaars heeft een mat zwarte lak met witte opdruk. Het parfum Terre Sauvage is speciaal ontwikkeld voor MR. en is een even krachtig als veroverend en luchtig huisparfum. De MRS. is precies tegenovergesteld en is mat wit gelakt met een zwarte opdruk. De MRS. Lampe Berger en parfumverspreider met sticks hebben een glanzend aluminium ring en dop.

Afbeelding
Afbeelding
Weerman Piet Paulusma (65) overleden aan de gevolgen van kanker Algemeen 21 mrt 2022, 12:00
Afbeelding
Friesland doet onderzoek naar contract met Russisch Gazprom Algemeen 25 feb 2022, 18:00
Afbeelding
Bloeizone Fryslân Tour brengt vrouwelijke wielertop naar Friesland Sport 24 feb 2022, 20:00
Afbeelding
Deze dertien Friezen zijn actief op de Olympische Winterspelen 2022 Sport 4 feb 2022, 12:00
Afbeelding
Column Linda: Scheiden, stress en toch in balans. Hoe dan? Column 5 jul 2021, 12:00
Afbeelding
Is Leeuwarden klaar voor Marleen Stoelwinder? Cultuur 29 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Gemeente Ooststellingwerf wordt dementievriendelijk Gezondheid 21 jun 2021, 12:00
Afbeelding
Redacteur Melissa probeert Calendar Blocking Gezondheid 11 jun 2021, 16:58

Meest gelezen

WonenWonen

Meeste reacties

Zakelijk