zondag 5 juli, 2020 14:44
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: Ben Seelt

Kom nu golfen voor een heel aantrekkelijk aanbod!

  Sport

Bruinisse - Deze zomer zullen veel mensen in Nederland verblijven tijdens hun vakantie. En dat is echt geen straf! Ook op Schouwen-Duiveland is van alles te beleven. Wat te denken van een fijn rondje golfen op een van de mooiste golfbanen in Zeeland. 

Marjoke Tieleman is sinds enige tijd bestuurslid bij Golfclub Grevelingenhout: “Nu in deze tijden van Corona merken we nog meer hoe heerlijk het is om een rondje buiten te kunnen golfen in een prachtige omgeving zoals op Grevelingenhout. Vooral omdat veel mensen dit jaar hun vakantie zullen doorbrengen in eigen land, bieden wij de mogelijkheid voor een aantrekkelijk tarief te komen golfen. Een unieke kans om kennis te komen maken met de golfsport en met Golfclub Grevelingenhout.” 

Veiligheid op de baan

Corona vraagt van de leden en gasten een andere benadering, maar inmiddels is iedereen hieraan gewend, volgens Marjoke. “Het golfen is geen enkel probleem en we worden daarbij geholpen door onze marshalls. Zij letten op de veiligheid van iedereen op de baan. Op deze manier kan iedereen ontspannen sporten en genieten.” Naast de golfbaan en de oefenfaciliteiten, beschikt de club ook over een uitgebreide golfshop waar men terecht kan voor alle golfmaterialen. De horecagelegenheid De Brasserie is geopend en de medewerkers staan klaar om te zorgen voor de inwendige mens. Voor het leren of verbeteren van het golfspel is de golfpro beschikbaar. Alle geledingen houden rekening met de voorgeschreven maatregelen inzake Corona. 

Mooie kans om te golfen

Marjoke hoort nog regelmatig het misverstand dat golf voor een kleine doelgroep is. “Golf is voor iedereen op elk niveau, maar vergis je niet, het is ook een uitdagende sport. Het belooft een mooie zomer te worden, dus grijp deze kans en kom een dagje golfen of kom leren golfen op Grevelingenhout en ervaar zelf hoe leuk het is.”

Voor meer informatie zie de website www.grevelingenhout.nl.
Voor telefonisch contact via tel. 0111 – 48 26 50 of mail naar: golfclub@grevelingenhout.nl.
De medewerkers van de receptie staan graag voor u klaar om u meer informatie te verstrekken.

Meer berichten