Nieuw hardloopevenement in de Westhoek | RondOm Vandaag regionaal nieuws voor Goeree Overflakkee
vrijdag 22 januari, 2021 03:21
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto: trailgroep Bosbokken

Nieuw hardloopevenement in de Westhoek

  Sport


Zondag 23 februari kunnen hardlopers hun krachten meten tijdens de eerste Bosbokkentrail. Deze loop voert de deelnemers door bos en duin en over het strand bij Burgh-Haamstede. Deze Bosbokkentrail is een initiatief van de trailgroep Bosbokken, een onderdeel van AV DeltaSport. Deelnemers kunnen kiezen uit een trail van 15 of 30 kilometer. Het is ook mogelijk om de loop samen met de hond als canitrail te lopen. Start en finish bij De Molenberg, Burgh-Haamstede.


Steeds meer hardlopers kiezen voor het maken van een trail, een tocht door de vrije natuur. Genieten van de rust en de ruimte is daarbij belangrijker dan het maken van een snelle tijd. De traillopers van de Bosbokken trainen wekelijks in de Boswachterij, de Meeuwenduinen en de Zeepeduinen. Voor iedere loper die op de weg minimaal tien kilometer in een uur kan afleggen, zijn de Bosbokkentrainingen een goede uitdaging.

Voor-inschrijven voor de Bosbokkentrail kan tot en met 15 februari, een gepersonaliseerde herinnering is dan gegarandeerd. Voor-inschrijven via inschrijven.nl
Na-inschrijven voor het evenement is mogelijk op 23 februari vanaf 09:30u bij het secretariaat, ook bij De Molenberg, Burgh-Haamstede.
Voor meer informatie zie www.avdeltasport.nl of via Facebook Bosbokken trailrunners.

Meer berichten