zaterdag 19 september, 2020 01:11
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee

Goede voornemens? Ga meer bewegen!

  Sport

Het begin van een nieuw jaar is een prima moment om het roer om te gooien en te kiezen voor een nieuwe uitdaging die past bij een gezonde leefstijl. Ga lekker bewegen en maak je minimaal 1x per week even los uit de dagelijkse sleur van school of werk en andere verplichtingen. Het is goed voor lichaam en geest en kan ook heel gezellig zijn.

Voor elk wat wils

Petra Hoek is gespecialiseerd in zowel dans- als dansfitness stijlen en verzorgt lessen in De Staver in Sommelsdijk, 't Centrum in Ooltgensplaat en het Diekhuus in Middelharnis, voor verschillende leeftijdsgroepen.

Kinderen en jongeren kunnen bij Petra kiezen uit streetdance en zumba (een workout vol dansbewegingen). Volwassenen kunnen, als ze aan hun conditie willen werken, kiezen voor piloxing (een intensieve workout op muziek),  zumba of zumba gold (voor senioren). En als ze liever dansen dan is er voor hen een cursus Ladies Styling (een dansles speciaal voor vrouwen die ongeacht leeftijd of figuur mooier en zelfverzekerder willen leren dansen).

Hou je van een feestje, kies dan voor een cursus salsa. Het is het handigst als je inschrijft met partner, maar zonder kan ook. Na een cursus van 10 lessen kun je al aardig goed uit de voeten op de dansvloer en kun je schitteren op ieder salsafeest.

Proeflessen

Ben je op zoek naar wat het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis proeflessen te doen van 8 t/m 11 januari. Aanmelden voor een gratis proefles kan via 06-22168161 of info@petrahoek.nl. Voor meer info over proeflessen en cursussen zie www.petrahoek.nl.


Dansen en sporten is voor jong en oud,  is ontspanning en geeft je weer energie.

Veel dans/sportplezier in 2020!!!

Meer berichten