woensdag 23 september, 2020 01:51
Logo rondomvandaag.nl/goereeoverflakkee
Foto:

Vermaak voor jong en oud in Strandtheater de Houten Kaap

  Recreatie & Ontspanning

Ouddorp – We missen deze zomer dan wel een boel evenementen, gelukkig wordt er voor de kleintjes nog best aardig wat georganiseerd. In Strandtheater de Houten Kaap bijvoorbeeld. Daar kun je wekelijks van alles doen in het Houten Aap kidscafé en er is af en toe een voorstelling.


Zo komt goochelaar Alex Buijk op 16 augustus een echte goochelshow voor de kinderen geven. Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. Een vrolijke show met muziek en dans. Kinderen lachen, juichen en roepen. Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Alex Buijk is de perfecte kinderentertainer die precies weet hoe hij met de kinderen moet omgaan. Alex heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van kindershows en heeft in deze tijd veel geleerd van wat kinderen het allerleukste vinden om te zien. Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier. De show begint om 19.30 uur en een kaartje kost € 7,50 per persoon.


Kidscafé Houten Aap

Vanaf nu kun je ook elke dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 10.00 tot 13.00 uur in Strandtheater Houten Kaap terecht in het Houten Aap Kidscafé. Dat is een creatieve speelplek met onder andere verkleden, schminken, Lego en bamboe bouwen, diverse workshops en natuurlijk een gezellig café met ranja en zoetigheid voor de kinderen. Ouders worden (door hun kinderen) in de watten gelegd op het terras! Het kidscafé is voor kinderen tot en met 12 jaar en kost € 3 entree. Van tevoren wel even aanmelden via www.geefjeopouddorpduin.nl

Meer berichten